top of page

AVONTUURLIJKE, ACTIEVE, LEVENSLUSTIGE, INNEMENDE MAN

74 jaar
Ondernemer
Amsterdam

Aimabele man (1.84), attent en aantrekkelijk. Een bijna statige man met een jongensachtige uitstraling en een “sparkle” in zijn ogen. Ratio en gezond verstand afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Hij houdt van humor, dat is belangrijk voor hem, hij is goedlachs en kan schateren. Hij is scherp van geest en origineel. Is hoffelijk en gastvrij. Die combinatie van eigenschappen maakt hem aantrekkelijk en authentiek.

 

Hij is een leider, initiatiefrijk, heeft plannen en ideeën, niet altijd erg geduldig. Staat wel open voor ideeën van de ander. Niet bezig zijn leven tot in de puntjes te plannen. Imposante carrière in het bedrijfsleven maar zeker niet blasé. Academisch maar ook handige doe-het-zelver. Zeilde jaren rond de wereld, heeft mooie verhalen en prachtige anekdotes.

 

Woont al een tijd in het buitenland, heeft een royaal pied-à-terre in Amsterdam. Dochter en twee kleinkinderen. Is in uitstekende conditie: bijna dagelijks fitness, actief zeiler, fietsen, skiën. Heeft nog wat zakelijke besognes, leest veel, weinig tijd voor TV. Kookt niet onverdienstelijk. Lots of love to give.

reager nu
Anchor 2

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Zoekt ontwikkelde levenspartner (63-69 jaar)

Zij is sportief, charmant, heeft allure. Is slank. Heeft een onafhankelijke mind en is goedlachs. Een actieve, blije vrouw. Heeft fantasie maar kan ook geordend en beschouwen denken. Heeft een sterk karakter, hij zoekt gelijkwaardigheid. Bereisd, wereldwijs. Schuwt het avontuur niet en heeft brede interesses. Extrovert, warm, affectief. Zij kan zich veroorloven qua middelen en tijd te gaan en staan waar zij wil.

Anchor 1

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

bottom of page