top of page

FIT, CHARISMATISCH EN UITERST CHARMANT

50 jaar
Ondernemer
Eindhoven

Een intelligente, charmante en sympathieke man. Gevoelsmens. Op en top gentlemen. Met een lengte van 1,85, verzorgd uiterlijk en sportief postuur aantrekkelijk om te zien. Met zijn stabiele en sterke persoonlijkheid een rots in de branding. Mensenmens, oprecht geïnteresseerd in de ander, hoge gunfactor, bruisende persoonlijkheid.

Een man met mooie normen en waarden als respect en vertrouwen, geen dubbele agenda’s, beleefd en galant zijn, mensen in hun waarde laten. Warm en betrokken. Door zijn dosis zelfspot en relativeringsvermogen heeft hij het talent om negatieve gebeurtenissen om te zetten in het positieve.

Luistert goed, kan mensen inschatten, durft verder te kijken en verdiept zich in mensen. Geeft raad en advies. Staat voor de ander klaar! Een goede vriend en zorgzame vader. Iemand die je kunt vertrouwen en waar je altijd op kunt bouwen. Blijft loyaal totdat je het verpest!

Leergierig ,nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe uitdagingen, kansen en innerlijke ( vooral) persoonlijke groei. Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert hem, daagt hem uit en brengt hem verder. Veerkrachtig en niet snel van slag.

Heeft een bourgondische levensstijl! Houdt van koken, gezelligheid met vrienden, lekker eten met een goed glas wijn. Uit eten in sterren restaurant of een gezellig eetcafé om de hoek. Het gaat om kwaliteit. Wandelen, de natuur in, sporten, reizen, vertoeven op het water.

Er is ook tijd voor rust en stilte. Gewoon even niets. Gevoelig voor sfeer, houdt van romantiek, warmte en huiselijkheid. Samen zijn, intimiteit, verbondenheid en eenheid voelen. Hij heeft veel te geven en kan een warme reactie waarderen.

reager nu
Anchor 2

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Een natuurlijke  schoonheid. Sportief, vrouwelijk, allure en elegantie ( 38-47 jaar)

Zij is blij, opgewekt, lief, vrolijk en betrokken. Een dame met een open blik, plezier en lach. Intelligent en gedreven. Heeft vrienden voor het leven.

Wil  écht in contact  zijn met de ander. Ontdekken en verder ontwikkelen. Intimiteit. Verbondenheid en geborgenheid voelen. Komt uit een warm nest. Is gelijkmatig van karakter. 

Zij is onderzoekend, nieuwsgierig en ondernemend. Heeft haar leven goed op de rit. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Zij blijft niet te lang hangen in het negatieve. Kijkt vooruit en leert van de ervaring. Kan gemakkelijk dankjewel of sorry zeggen. Geeft en ontvangt.

Is toe aan samen, vult hem aan, neemt hem mee en daagt hem uit. Wil een relatie die verrijkt met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar. Samen zijn en delen, ontdekken en verder ontwikkelen. Durft de liefde een tweede kans te geven. 

Anchor 1

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

bottom of page