top of page

SYMPATHIEKE, OPGEWEKTE EN INNEMENDE MAN

40 jaar
Ondernemer
Veluwe

Een ondernemer in hart en nieren. Door hard werken en slim ondernemerschap veel bereikt. In de business is hij krachtig, kritisch, gedreven, resultaat gericht. Kijkt vooruit en bouwt verder. Werkt nog op de achtergrond mee aan zijn bedrijf. Ambitieus. Pikt trends op! Besteed zijn tijd aan het ontwikkelen en neerzetten van nieuwe concepten. Heeft energie, plannen en ideeën. Nieuwsgierig van aard. De ander (mee) helpen naar een hoger niveau. Talenten vinden en verdere ontwikkelen. Het past bij hem!

Filosofeert, verdiept zich in zaken. Kansen en innerlijke (vooral) persoonlijke groei. Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert hem, daagt hem uit en brengt hem verder. Creatief en visionair denker. Soms in gedachten verzonken, denkt dan na, geen des interesse. Gevoelig voor sfeer en stemming. Mens tot mens, support en steunt. Eerlijke persoonlijkheid. Geeft en deelt graag.

Heeft zowel introverte als extraverte eigenschappen, geen van beiden domineert. Een goede en trouwe vriend. Je kunt van hem op aan. Afspraak is afspraak. Loyaal. Lieve en zorgzame vader voor zijn dochter. Geen masker, is zichzelf en durft zijn kwetsbaarheid te tonen. Onderhoudend en respectvol.  Niet te veel poeha, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg mentaliteit. Bescheiden, maar niet onzichtbaar. Leeft bewust met compassie voor het milieu, planeet en dieren.

Snowboarden, fietsen door de bossen. Met vrienden bij elkaar komen, goede gesprekken, koken en uitgebreid tafelen met een goed glas wijn erbij. Plezier hebben. De gezonde Bourgondiër en een gepassioneerd restaurant bezoeker. Kwaliteit boven kwantiteit. Beleving en groot plezier. Reist spontaan af naar het buitenland om het beste restaurant van de wereld te bezoeken. Het heeft zijn aandacht. Levensgenieter.

Voor hem is een liefdesrelatie samen dingen beleven, intimiteit en ervaring delen. Elkaar helpen en ervoor elkaar zijn. Elkaar de ruimte geven voor groei.

reager nu
Anchor 2

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Een dame met diepgang. Opgewekt en blij (30-38 jaar)

Een vrouw die onbevangen kan stralen en zich niet te veel beperkt voelt door regels en conventies. Je bent in staat te reflecteren op jezelf. Geïnteresseerd in zelfontplooiing en groei. Puur, nuchter en zichzelf. Geen masker. Een dame met een open blik, plezier en lach. Heeft vrienden voor het leven. Wil echt in contact zijn met de ander. Ontdekken en verder ontwikkelen. Intimiteit. Verbondenheid en geborgenheid geven en ontvangen.    

Zij is onderzoekend, nieuwsgierig en ondernemend. Bevlogenheid. Heeft haar leven goed op de rit. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Zij blijft niet te lang hangen in het negatieve. Kijkt vooruit en leert van de ervaring. Leeft en werkt met passie. 

Kan genieten van de mooie (kleine) dingen van het leven. Heeft een passie voor koken. Vrienden, gezelligheid. Mooie wijnen, eten in de betere restaurants. Beleven en genietend. Kwaliteit boven kwantiteit. Milieubewust eten en leven. 

Anchor 1

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

bottom of page