top of page

SPRANKELING, EIGENHEID, CHARISMATISCH VROUWELIJKE VROUW  SUCCESVOL ONDERNEEMSTER

51 jaar
Onderneemster
Apeldoorn

Een sympathieke, charismatische dame. Bruisend en vrolijk . Er komt iemand binnen, valt op door  haar positieve uitstraling en stralende lach. Aantrekkelijk om te zien. Oprecht lief. Gelukkig van aard. Jong van geest, plezier en een tikkeltje rebels. Kiest niet altijd voor het bekende. Houdt van uitdagingen, niet alles is gepland. Flexibel. Kan dingen spontaan laten gebeuren.

Ondernemend. Investeert in mooie projecten. Succes door strategie, missie en visie. Zorgt goed voor haar personeel. Inspireren en aanmoedigen, het past bij haar.

Verbindend in haar vriendenkring en familie. Serieus en een professional in haar vak. Liefdevol naar mensen die er toe doen. Open vizier, eerlijk en recht door zee. Geen status gericht bestaan, geniet van de kleine dingen. Haar geluk zit in gezelligheid, niet in materiële zaken. Humor delen. Zelfspot en plagerijen. Ze schatert van het lachen, relativeert en incasseert. Het brengt haar verder.

Fijn in de omgang: vertrouwenwekkend, toegankelijk en benaderbaar. Ze legt gemakkelijk contact. Heeft oog voor de belangen van de ander. Het maakt haar bijzonder en interessant.

Heeft veel te geven, komt wat brengen. Kan ontvangen en verbinden. Is toe aan een liefdevolle en serieuze  relatie.

reager nu
Anchor 1

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Karaktervolle persoonlijkheid, standvastig en sterk (51-60 jaar)

Man met lef! Standvastig, sterk en stoer. Neemt van nature de leiding. Mannelijk. Nuchter, optimist en positief. Sprankeling in de ogen. Een vrolijke frans, gezellig maar op de achtergrond. Zelfspot en plagerig. Daagt haar uit en neemt haar mee. Samen in beweging, aanvullen en verder groeien. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Loyaal en trouw.  Ambitieus en grensverleggend. Je doet het net anders dan het gewone, durft het aan. Niet over de top.

Schoonheid en kwaliteit van leven. Eigenheid, levenslust en levensenergie. Jong van geest. Gelukkig van aard. Oprecht lief.  Balans in gevoel, ratio en ambitie. Leeft en handelt met als bron intelligentie, visie, instinct, breedte, betrokkenheid en discipline.

Lief en toegewijd. Je bent begaan met de ander en medemenselijkheid is iets wat bij je past. Inlevend en invoelend. Heeft veel te geven, komt wat brengen. Kan ontvangen en verbinden. Is toe aan een liefdevolle vaste relatie.

Anchor 2

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

bottom of page