top of page

SENSUELE, UITERST CHARMANTE, INTRIGERENDE EN ELEGANTE VROUW

JONGE EN ENERGIEKE UITSTRALING  

66 jaar
Onderneemster
Abcoude

Jonge en energieke uitstraling. Op en top vrouw. Prachtige verschijning. Je blijft naar haar kijken. Stijl en klasse. Verzorgd, charmant en elegant. Aanstekelijke enthousiasme. Mooie lach. Jonge en energieke uitstraling. Bescheiden. Lief. Positieve energie. Alles bruist. Luistert en participeert. Sensitief. Respectvol. Weet dat het gaat om de kleine dingen die je deelt. Verbindend. Sterk in de business. Thuis het zachte meisje. De combinatie maakt haar mooi en interessant.

Hartelijke gastvrouw. Gezelschaps- en familiemens. Trotse moeder van een dochter en zoon plus drie lieverds van kleinkinderen. Omarmt en geeft veel liefde.

Succesvol ondernemer door een sterke visie, ambitie, overtuigingskracht, talent, inzet en normen die er toe doen. Samenspel. Ziet verbanden en mogelijkheden. Gestopt met alleen maar carrière maken. Nu investeerder en strategisch adviseur met tijd voor zichzelf en een fijne relatie.

Heeft een grote liefde voor muziek van klassiek tot hedendaags. Vooral genieten van opera en de reizen naar Wenen, Praag en Salzburg. Bewondering voor architectuur. In haar New York periode heeft ze een liefde ontwikkeld voor fotografie. ‘Nieuwsjunkie’. Heeft grote interesse wat er in de wereld gebeurt. Politieke betrokkenheid. Nieuwsgierig, graag ontdekken, sparren en een goed gesprek voeren. Het gaat ergens over. Geen monotoon leven. Zoekt de randjes, het daagt haar uit en brengt haar verder. Niet over de top!

Hanteerbare onrust. Ook rust. Zondagmorgen wakker worden met muziek van Chopin en een goed boek bij de openhaard. Graag arrangeert zij een mooi diner met een goed glas wijn en feestelijke tafel. Kaarsjes aan. Gevoelig voor sfeer en schoonheid. Romanticus.

De beoogde relatie zal worden gedragen door wezenlijke interesses, ruimte voor een eigen leven en een verbindend liefdevol leven samen. Het leven verrijken met kleur, fleur, humor en inzet.

reager nu
Anchor 1

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Ondernemende, actieve en vitale man (66-70 jaar)

Blijheid, energie en levensvreugde!

Krachtig, karaktervol, loyaal en fijn mens. Lief en toegewijd. Gepassioneerd en met veel overgave. Man met lef. Nuchter, gevoelsrijk en bescheiden. Gezinsman. Brengt leven, rust en balans. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Plezier en lach. Humor. Klassieke normen en waarden, gebruiken en ideeën. Relatie voor het leven.

Nog een mooi deel te gaan en hier samen inhoud en betekenis aan geven. Op authentieke en autonome wijze er zijn voor elkaar en waar zinvol voor anderen. Samen reizen. Bijvoorbeeld naar Wenen, Praag of Salzburg. Samen genieten van opera en architectuur. Politieke interesse. Rust en geluk. Muziek. Ontspanning en genieten. Een eigen leven en een vol leven samen. Liefdevol naar elkaar toegroeien. Thuishaven.

Anchor 2

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

bottom of page