top of page

WERK MET HEM

In 5 stappen naar de ideale match

Scroll Down

01

02

03

04

05

KENNISMAKING EN OPDRACHT

U meldt zich aan via het aanmeldformulier. Patricia neemt binnen een dag contact met u op. Tijdens de eerste kennismaking informeert Patricia u uitgebreid over de werkwijze. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen die u heeft. Verder wordt er gesproken over uw eigen relatie ervaring, partner wensen, levensstijl en verwachtingen. Een open gesprek waarin Patricia een goede eerste indruk van u krijgt. Er wordt op basis van uw informatie een goede inschatting gemaakt of High End Matchmaker iets voor u kan betekenen. Besluit u na deze eerste kennismaking een volgende stap te zetten? Dan maken wij een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting bij u thuis of op een van onze bezoekadressen.    

PERSOONLIJK INTAKE GESPREK & INTERVIEW

Tijdens het intakegesprek praten we verder over uw verlangens & verwachtingen, passies en uiteraard uw partnerwensen. Dit interview geeft meer zicht op uw leven met uw kenmerkende eigenschappen, leefpatronen en realistische partnerwensen. Een ontspannen maar serieus gesprek, dat als goede basis dient in de zoektocht naar de partner die past bij uw wensen.

 

PARTNER SELECTIE

Op basis van uw persoonlijkheid, levensstijl en partnerwensen gaat Patricia aan de slag. Zij screent, scout en selecteert geschikte kandidaten uit eigen database of via de Exclusieve Database Search. Profielen die goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke voorkeuren worden geselecteerd. U krijgt inzage in meerdere profielen van geschikte kandidaten en maakt een eerste keuze. Patricia gaat met de door u geselecteerde kandidaten in gesprek om verder te onderzoeken of er een goede match is. Zij geeft u uitgebreid verslag over het resultaat van de gesprekken. U heeft het nu voor het zeggen! Wie gaat u in het echt ontmoeten?

ONTMOETING

Wanneer er een keuze is gemaakt ontvangt u het telefoonnummer van de kandidaat. U benaderd de kandidaat en er wordt een afspraak gemaakt om elkaar op een leuke locatie in het echt te ontmoeten.

 

TERUGKOPPELING

Na de ontmoeting volgt een terugkoppeling. Hoe heeft u de ontmoeting ervaren? Wat vond u aantrekkelijk en waar ervaarde u minder overeenkomsten. Een eerlijke terugkoppeling waarbij u samen met Patricia kritisch terugblikt en beslist wat de volgende stap is. Gaat u een vervolgafspraak maken of laat u het hierbij. Uw ervaring nemen we mee naar een volgende selectie. 

 

Zo komt u verder en haalt u meer uit de zoektocht dan ooit daarvoor! 

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page