top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Interessante persoonlijkheid met jeugdige uitstraling. Met een lengte van 1.89 en goed postuur aantrekkelijk om te zien.

56 jaar, regio Rotterdam

Intelligent, charmant en gentle. Iemand die met kinderlijke verbazing de wereld beziet. Ratio afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Een bijzondere combinatie wat hem mooi, aantrekkelijk en authentiek maakt.

Geslaagd als ondernemer. Trouwe vriend, lieve vader. Speels, reizende en creatieve geest. Een open en vriendelijk karakter. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren en uitdagen. Hij kan goed luisteren, ervoor je zijn. Optillen en omarmen, een rots in de branding. En jij mag er voor hem zijn. Jullie doen het samen!

Vooral met elkaar kunnen lachen, dollen en het fijn hebben. Spontaan dingen laten gebeuren, erop uit gaan, de wereld rondzeilen in etappes, winddoor de haren of gewoon rust, tegen elkaar aan liggen filmpje kijken of lekker tafelen en een goed gesprek voeren. Geen oppervlakkige gesprekken, diepgang en het gaat ergens over. 

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Gepassioneerde Vrouw, Dame en Meisje tegelijk kunnen zijn.

Chique en Shabby. Levensvreugde

Vrouw en dameen meisjetegelijk, slank, petit peu, innerlijke beschaving en allure, natuurlijke schoonheid, zonder teveel opsmuk. Creatieve denker, reizende geest met passie en temparament. Tikkeltje rebels. Niet over de top. Weet wat geborgenheid en liefde betekend. Komt wat brengen. Je bent romantisch, teder en waardeert een warme reactie.

Je houdt van het leven, kunt omarmen en durft te dromen, verder te kijken. Je bent  nieuwsgierig van aard en kan dingen ad hoc laten gebeuren. Niet meer aandacht voor de telefoon dan voor het echte leven. Je bent leergierig, vrolijk, opgewekt en intrinsiek geïnteresseerd in anderen. Je hebt een gelijkmatig en opgeruimd karakter. Zorgzaam en goed. Lief, spontaan en pittig. Je bent jezelf, weet wat je wilt en bent onafhankelijk. Geen kinderwens. Kinderen zijn van harte welkom. Voorkeur gaat uit naar kinderen ouder dan 15 jaar. 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page