top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Rots in de branding- Jong van Geest. Agrarisch ondernemer ( 57 jaar- regio Utrecht)

Een markante en sympathieke man (1.90m) met gezond boerenverstand. Nuchter- met beiden benen op de grond. Fysiek en mentaal sterk. Een rots in de branding. Jong van geest. Krachtig en evenwichtige persoonlijkheid. Door hard werken en slim ondernemerschap veel bereikt. Visionair denker, geïnvesteerd in professionalisering en moderne technologie geïntegreerd in zijn bedrijf.

Zakenman, scherp en alert. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Snelle denker. Snapt hoe het werkt! Een man met een hart van goud, een lieve en goede vriend, zorgzame en betrouwbare partner. Zit vol energie, plannen en ideeën. Heeft veel te bieden. Kan genieten van kleine dingen. Eenvoud, knusheid en huiselijkheid. Daarentegen kan hij ook genieten van luxe, reizen en mooie spullen.

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Een vrouwelijke vrouw, vriendelijk & hartelijk 

Een dame met een actieve en gezonde leefstijl. Ze rookt niet. Zelfstandig. Jong van Geest. Heeft haar eigen leven goed op orde. Is sociaal en heeft hechte vriendschappen. Een dame die blij, optimistisch en opgewekt is. Zij is zichzelf. Niet te veel poeha. “Het is wat het is - En doe maar gewoon dan doe je gek genoeg” mentaliteit. Ze is nuchter en kan goed relativeren. Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Komt uit een stabiel en warm nest en staat open om de emotionele verbinding te maken. Gelooft in echte Liefde!

 

Houdt van natuur, rust en ruimte. Woont liever in een dorp dan in een stad. Het agrarische leven schrikt haar niet af. Zij houdt van luxe maar kan ook genieten van eenvoud en kneuterigheid. Staat stabiel en evenwichtig in het leven. Is onderzoekend en nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontwikkelen en te ontdekken. Is lijfelijk ingesteld en kan een omhelzing en compliment goed ontvangen en waarderen.

 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page