top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Ondernemer (51 jaar, Amsterdam) 

Levensgenieter en mensen-mens.

Een ondernemer in hart en nieren. Door hard werken en slim ondernemerschap veel bereikt. In de business is hij krachtig, gedreven, perfectionist, resultaatgericht en veerkrachtig.

PRIVÉ

Een man die niet alleen aan zichzelf denkt. Zet zich professioneel in voor goeden doelen. Een oprechte integere man, trouwe vriend, lieve en zorgzame vader. Hij is een goed verzorgde man en met een lengte van 1.81 m, mooie glimlach, stralende ogen en een goed postuur aantrekkelijk om te zien.

Een succesvol ondernemer, maar staat desondanks met beide benen op de grond. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg mentaliteit. Genieten van het buiten zijn, de kleine dingen om hem heen, zijn kinderen, parcours rijden met zijn mountainbike, skiën, muziek luisteren, relaxen met een goed boek, en het spelen van een instrument zoals piano en gitaar.

Hij houdt van de stad Barcelona en het eiland Ibiza. Heeft daar een speciale band mee. Het is de cultuur, de temperament en het klimaat wat hem zo (aan)trekt. Houdt van het leven. Zit vol energie, plannen en ideeën. Kan dingen ad hoc laten gebeuren, heeft een hoge gun factor! Hij is nieuwsgierig van aard.

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Een vrouwelijke elegante zelfbewuste dame met passie!

Zij is zelfbewust, heeft een goed ontwikkeld empathisch en inlevingsvermogen. Zij is nuchter en kan goed relativeren. Staat stabiel en evenwichtig in het leven. Gelijkmatig van humeur. Durft zich open te stellen en kan zich kwetsbaar op stellen. Is puur en zichzelf. Zij is van nature vrolijk, lief en opgewekt. Houdt van kinderen. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Zet zich in voor anderen of geeft aan goeden doelen.

 Zij heeft een passie en een leuk “eigen” sociaal netwerk en leven. Gelooft in ware Liefde! Kan intens genieten en durft dit ook te laten zien. Zit vol energie, plannen en ideeën. Komt iets brengen. Is lijfelijk ingesteld en kan een warme omhelzing en compliment goed ontvangen en waarderen.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page