top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Sprankeling, eigenheid, charismatisch vrouwelijke vrouw.  Succesvol onderneemster 51 jaar, Hoge Veluwe

Een sympathieke, charismatische dame. Bruisend en vrolijk. Er komt iemand binnen, valt op door  haar positieve uitstraling en stralende lach. Aantrekkelijk om te zien. Oprecht lief. Gelukkig van aard. Jong van geest, plezier en een tikkeltje rebels. Kiest niet altijd voor het bekende. Houdt van uitdagingen, niet alles is gepland. Flexibel. Kan dingen spontaan laten gebeuren. 

 

Ondernemend, investeert in mooie projecten. Succes door strategie, missie en visie. Zorgt goed voor ‘haar’ mensen. “We doen het samen”. Inspireren en aanmoedigen, het past bij haar. 

 

Verbindend in haar vriendenkring en familie. Serieus en een professional in haar vak. Liefdevol naar mensen die er toe doen. Open vizier, eerlijk en recht door zee. Geen status gericht bestaan, geniet van de kleine dingen. Haar geluk zit in gezelligheid, niet in materiële zaken. Humor delen. Zelfspot en plagerijen. Ze schatert van het lachen, relativeert en incasseert. Het brengt haar verder. 

 

Fijn in de omgang: vertrouwenwekkend, toegankelijk en benaderbaar. Ze legt gemakkelijk contact. Heeft oog voor de belangen van de ander. Het maakt haar bijzonder en interessant. 

 

Lief en toegewijd. Heeft veel te geven, komt wat brengen. Kan ontvangen en verbinden. Is toe aan een liefdevolle relatie. Een relatie waar alles zichtbaar is.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Karkatervolle persoonlijkheid, standvastig en sterk

Man met lef! Standvastig, sterk en stoer. Neemt van nature de leiding. Mannelijk. Nuchter, optimist en positief. Sprankeling in de ogen. Vrolijke-frans, gezellig maar op de achtergrond. Zelfspot en plagerig. Daagt haar uit en neemt haar mee. Samen in beweging, aanvullen en verder groeien. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Loyaal en trouw.  Ambitieus en grensverleggend. Je doet het net anders dan het gewone, durft het aan. Niet over de top. 

 

Schoonheid en kwaliteit van leven. Eigenheid, levenslust en levensenergie. Jong van geest. Gelukkig van aard. Oprecht lief.  Balans in gevoel, ratio en ambitie. Leeft en handelt met als bron intelligentie, visie, instinct, breedte, betrokkenheid en discipline. 

 

Lief en toegewijd. Je bent begaan met de ander en medemenselijkheid is iets wat bij je past. Inlevend en invoelend. Heeft veel te geven, komt wat brengen. Kan ontvangen en verbinden. Is toe aan een liefdevolle vaste relatie. Een relatie waar alles zichtbaar is. 

 

Leeft en geniet. 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Tevens ontvang ik graag twee recente foto's van u.

U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

Anchor 1
reager nu
bottom of page