top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Flamboyante, elegante, hartstochtelijke en charmante vrouw. Eigenheid en allure, 56 jaar. Regio Brabant

Met haar aantrekkelijke look, charme, allure en bevlogenheid trekt zij de aandacht. Authentiek. Indrukwekkende stijl en klasse. Ze valt op door haar charismatische uitstraling en sterke persoonlijke aantrekkingskracht. Mysterieus, wekt daarom meteen de interesse. Juist omdat het wat moeite kost haar te leren kennen. Soms in gedachten verzonken, denkt dan na, geen desinteresse. Weet waar ze van geniet en waar ze naar verlangt. Kijkt en luistert. Komt grappig uit de hoek. Zo nu en dan onhandig in haar doen of springt van het ene onderwerp van gesprek naar het andere. Het siert haar nog meer. Zeker omdat ze er zelf hard om kan lachen. Gezonde dosis zelfspot.

 
Optimist, positief, nuchter en realistisch. Veerkrachtig. Je krijgt haar niet snel boos. Houdt van uitdaging om nieuwe vaardigheden te leren. Altijd nieuwsgierig en onderzoekend naar meer. Laat zich graag verrassen. Eigenschappen die haar interessant maken. 
Speels, ondeugend en uitdagend. Een beetje een vlinder, maar fladdert niet doelloos in de rondte. Plagerijtjes en een beetje recalcitrant. Nooit ten koste van anderen. Creatieve denker. Begeeft zich graag onder de mensen. Jong en oud en in alle vormen, maten en kleuren. De diversiteit inspireert en brengt haar verder.   


Vrijwilligers werk. Zorgzaam, warm en liefdevol naar anderen. Snelle denker. Organisator van mooie netwerk initiatieven met als doel mensen bij elkaar brengen. Zij heeft het talent om de mooie kant in mensen naar boven te halen. Weet wat iemand nodig heeft. Een goede balans tussen eigen welzijn en zorgen voor anderen. Goed innerlijk. 


Saamhorigheid, eenheid. Kookt graag. Gezelligheid en het diepere contact. Samen genieten. Flair en passie, altijd relevant. Levensgenieter en de gezonde Bourgondiër. 
Energiek. Is graag buiten. Wandelen, golfen, reizen, rally rijden. Houdt van het avontuur en van schoonheid. Een tevreden mens. Gelukkig van aard. Is toe aan samen. Verbondenheid en intimiteit delen. Vasthouden en knuffelen. Onvoorwaardelijke liefde. In voor- en tegenspoed!

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Karaktervolle, innemende persoonlijkheid. 
Jong in energie en uitstraling 

 

Charmant en sympathiek. Gepassioneerd en met veel overgave. Levensgenieter. Open blik, plezier en lach. Nuchter, optimist en positief. Zelfspot en plagerig. Daagt haar uit en neemt haar mee. Samen in beweging, aanvullen en verder groeien. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Loyaal en trouw.  Ambitieus en grensverleggend. Je doet het net anders dan het gewone, durft het aan. Niet over de top.

 
Schoonheid en kwaliteit van leven. Eigenheid, levenslust en levensenergie. Jong van geest. Gelukkig van aard. Oprecht lief. Balans in gevoel, ratio en ambitie. Leeft en handelt met als bron intelligentie, visie, instinct, breedte, betrokkenheid en discipline. 
Lief en toegewijd. Je bent begaan met de ander en medemenselijkheid is iets wat bij je past. Inlevend en invoelend. Heeft veel te geven, komt wat brengen. Kan ontvangen en verbinden. Is toe aan een liefdevolle relatie. 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page