top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Bijzonder mooie en stoere vrouw met een beautiful smile (47 jaar) provincie Noord Holland

Levendig en enthousiast!

Met haar jonge energieke uitstraling, mooie glimlach, blonde haren, slank postuur en vrouwelijke stoere kledingstijl een aantrekkelijke verschijning! Kijkt je recht in de ogen aan. Zit lekker in haar vel. Volop energie. Tevreden en blij met zichzelf. Leuk en sprankelend gezelschap.


Heeft zelfspot en humor. Humor relativeert en brengt verder. Plagerijtjes, ze kan ertegen. Blijft niet lang in het negatieve hangen. Kijkt vooral vooruit. Een vrolijke optimist. Intelligent. Een snelle denker. Soms ongeduldig. Geeft veel liefde aan de mensen om haar heen. Mooie warme contacten. Een trouwe vriendin. Normen en waarden die met elkaar verbonden zijn. Gevoelsmens. Zegt wat ze denkt en wat ze voelt. Leeft en verbind vanuit het hart. Open houding brengt dichterbij. 


Succesvol onderneemster. Heeft haar leven goed op orde en de vrijheid om te gaan en te staan waar ze wil. Zonder kapsones of arrogantie! Weet wat ze wil en wat ze kan (en niet kan). Is niet bang om dingen uit te proberen. Vallen en opstaan. Leren en doorgaan. Ook zo nu en dan onzeker. Durft hulp te vragen wanneer ze het even niet weet. Kwetsbaarheid tonen is kracht, geen falen. Zelfstandig, ondernemend en veerkrachtig. Dapper en stoer. Geen zeurende vrouw! 


In haar fraaie appartement heerst een warme en fijne sfeer. Haar inrichting is zorgvuldig door haar uitgezocht en met veel aandacht op elkaar afgestemd. Ordelijk, opgeruimd en zonder rommel. Het straalt vooral rust en balans uit. Een heerlijke plek om haar denkende brein uit te schakelen, rust te pakken en te ontspannen door bijvoorbeeld lekker op de bank in elkaars armen te liggen en een film kijken. Liefdevolle aanraking! 


Altijd in om iets nieuws uit te proberen. Elkaar meenemen en nieuwsgierig zijn naar meer. Haar passie voor internationale culturen en reizen bracht haar naar verschillende landen en continenten. In de weekenden gaat ze er graag op uit. Gooit haar fiets achter op de auto, golftas mee voor een weekendje weg of boekt spontaan een vliegreis naar de zon. Een stad verkennen, uit eten en zien wat er verder op haar pad komt. Wandelt en fietst veel. Doet regelmatig aan yoga. Gezonde leefstijl. Mentaal en fysiek in balans.


Samen zijn. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën. Elkaar inspireren maar ook uitdagen. Gevoelens en gedachten met elkaar delen. Gewoon het fijn met elkaar hebben. Dat is voor haar het allerbelangrijkste!

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Energieke en positieve persoonlijkheid met diversiteit (50-59 jaar)

Ondernemend. Rustig, kalm en wijs. Ordelijk en gestructureerd. Slimmerik en knapperd. Kan zijn gevoelens goed uiten en laat zich niet snel uit het lood slaan. Toont betrokkenheid van binnenuit. Je bent tevreden met wie je bent en wat je doet. Durft tegen de stroom in te gaan. Ziet snel de zonnige kant van het leven. Ziet kansen liggen en vertrouwt meestal op de goede afloop!

Graag reizend en de mogelijkheid om dit met regelmaat samen te doen. Heeft wat van de wereld gezien. Vliegen met of zonder plan. Nieuwsgierig en onderzoekend naar meer. Is niet bang om zijn speelse kant de ruimte te geven. Gekkigheid, een plagerijtje en ouderwets lol maken. Elkaar inspireren en meenemen. Samen zijn. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Bij elkaar willen horen en een sterke band hebben. Jij wilt ook een gevoel van verbondenheid hebben.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page