top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Aantrekkelijke vrouw met aantrekkingskracht (48 jaar) regio Haarlem

Krachtig en vrouwelijk tegelijkertijd! 

Met haar jonge energieke uitstraling, mooie glimlach, blonde haren, slank postuur en vrouwelijke stoere kledingstijl een aantrekkelijke verschijning! Flirt met haar charme en straalt zelfverzekerdheid en plezier uit. Maakt een grap en lacht om zichzelf. Vrolijkheid en blijheid. Humor helpt haar op een speelse en luchtige manier met situaties om te gaan. Gekkigheid of plagerijtje. Prikkelend, uitdagend en verleidelijk. Waardeert tegenspel.

Vrolijke optimist! Blijft niet lang in het negatieve hangen. Kijkt vooral vooruit. Intelligent. Een snelle denker. Met goed verstand en scherpzinnig. Is in staat zichzelf en anderen te voeden en te troosten. Een loyale en trouwe vriendin. Normen en waarden die met elkaar verbonden zijn. Gevoelsmens. Zegt wat ze denkt en wat ze voelt. 
Succesvol onderneemster. Heeft haar leven goed op orde en de vrijheid om te gaan en te staan waar ze wil. Zonder kapsones of arrogantie! Weet wat ze wil en wat ze kan (en niet kan). Is niet bang om dingen uit te proberen. Vallen en opstaan. Leren en doorgaan. Ook zo nu en dan onzeker. Durft hulp te vragen wanneer ze het even niet weet. Zelfstandig, ondernemend en veerkrachtig. Geen zeurende vrouw! 

 

In haar fraaie appartement heerst een warme en fijne sfeer. Haar inrichting is zorgvuldig door haar uitgezocht en met veel aandacht op elkaar afgestemd. Ordelijk, opgeruimd en zonder rommel. Het straalt vooral rust en balans uit. Een heerlijke plek om haar denkende brein uit te schakelen, rust te pakken en te ontspannen door bijvoorbeeld lekker op de bank in elkaars armen te liggen en een film kijken. Liefdevolle aanraking! 


Altijd in om iets nieuws uit te proberen. Elkaar meenemen en nieuwsgierig zijn naar meer. Haar passie voor internationale culturen en reizen bracht haar naar verschillende landen en continenten. In de weekenden gaat ze er graag op uit. Gooit haar fiets achter op de auto, golftas mee voor een weekendje weg of boekt spontaan een vliegreis naar de zon. Een stad verkennen, uit eten en zien wat er verder op haar pad komt. Wandelt en fietst veel. Doet regelmatig aan yoga. Zorgt goed voor zichzelf. Lichaam & geest zijn in goede conditie. Zit lekker in haar vel!


Samen zijn. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën. Elkaar inspireren maar ook uitdagen. Gevoelens en gedachten met elkaar delen. Gewoon het fijn met elkaar hebben. Dat is voor haar het allerbelangrijkste!
 

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR HEM
Krachtige en positieve persoonlijkheid met diversiteit (50-56 jaar)

Je bent rustig, kalm en wijs. Ordelijk en gestructureerd. Je bent doortastend, krachtig, sterk en moedig. Geeft richting en neemt initiatief. Actief en betrokken. Galant. Biedt een stabiele omgeving waar liefde voelbaar is.  


Graag reizend en de mogelijkheid om dit met regelmaat samen te doen. Heeft wat van de wereld gezien. Vliegen met of zonder plan. Nieuwsgierig en onderzoekend naar meer. Is niet bang om zijn speelse kant de ruimte te geven. Gekkigheid, een plagerijtje en ouderwets lol maken. Humor is belangrijk voor je! Elkaar inspireren en meenemen. Samen zijn. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Bij elkaar willen horen en een sterke band hebben. Jij wilt ook een gevoel van verbondenheid hebben

Herkent u zichzelf in bovenstaande omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page