top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Aantrekkelijke charmante vrouw met aantrekkingskracht (53 jaar) regio Haarlem

Krachtig én vrouwelijk tegelijkertijd!

Een opgewekte goed uitziende en goedgeklede verzorgde vrouw met een twinkel in haar ogen en stralende lach. Flirt met haar charme en straalt zelfverzekerdheid en plezier uit. Je ziet aan haar of ze boos, verdrietig, bang of blij is. What you see is what you get! Zegt wat ze denkt en voelt. Maakt een grap en lacht om zichzelf. Vrolijkheid en blijheid. Humor helpt haar op een “speelse” en luchtige manier met situaties om te gaan. Gekkigheid of plagerijtje. Prikkelend, uitdagend en verleidelijk. Waardeert tegenspel. 
 

Vrouwelijke energie dat stroomt. Zachtaardig, zorgzaam en intuïtief. Grote dosis empathie en sympathie. Met goed verstand, scherpzinnig en pienter. Is in staat zichzelf en anderen te voeden en te troosten. Zacht zijn, zelfs als de omstandigheden hard zijn. Een loyale en trouwe vriendin en liefdevolle moeder voor haar twee zoons. Normen en waarden die met elkaar verbonden zijn. Zorgt goed voor zichzelf. Lichaam & geest zijn in goede conditie. Zit lekker in haar vel!
 

In haar fraai ingericht huis heerst een fijne sfeer. Haar inrichting is zorgvuldig uitgezocht en met veel aandacht op elkaar afgestemd. Schoon en opgeruimd. Houdt niet van rommel! 
 

Succesvol onderneemster. Werkt met hart en ziel. Heeft haar leven goed op orde. Ze heeft tijd en ruimte om leuke dingen te doen. Op reis met of zonder plan. Stedentrip, uit eten of gewoon ergens spontaan een cappuccino drinken. Verras haar en ze gaat mee. Onderzoekend en nieuwsgierig naar meer. Een echte levensgenieter met gevarieerde interesses.
 

Is toe aan samen. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën. Elkaar inspireren maar ook uitdagen. Gevoelens en gedachten met elkaar delen. Communicatie zonder geheimen voor elkaar, in volstrekte openheid, intimiteit en vertrouwelijkheid. Bovenal het fijn met elkaar hebben. Dat is voor haar het allerbelangrijkst! 

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Ondernemende charismatische man (54-59 jaar)

Een karaktervol, loyaal en tevreden man. Je bent jezelf en doet je niet beter of mooier voor dan dat je bent. Geeft richting en neemt initiatief. Actief en betrokken. Galant. Biedt een stabiele omgeving waar liefde voelbaar is. Gezinsman. Toegankelijk en benaderbaar. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend naar meer. Levensgenieter en gezonde Bourgondiër. Humor is belangrijk. Geeft en deelt graag. Mens tot mens. Support en steunt! 


Samen zijn. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Bij elkaar willen horen en een sterke band hebben. Jij wil ook een gevoel van verbondenheid hebben.

Herkent u zichzelf in bovenstaande omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page