top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Man

Interessante, succesvolle en aantrekkelijke persoonlijkheid (48 jaar) Provincie Utrecht
Jong in energie en uitstraling!

Een man met een mooie energieke drive en spirit. Bijzondere begaafdheid die uitsteekt boven het gemiddelde. Een uitblinker, slimmerik en knapperd. Spreker, entertainer en weergaloze performer. Hij weet mensen te vermaken en de zaal plat te krijgen. Mooie energie. Populair en geliefd. Briljant in zijn ideeën. Inspirator. Visionair en snelle denker. Kan zich goed inleven in de ander. Past zich makkelijk aan. Warm, vriendelijk en bedachtzaam. Extrovert. Gewoonweg een interessant persoon.

In de business is hij druk. Hij vliegt periodes overal heen. Hectiek maar zeker beheersbaar. Dat is de ene kant! De andere kant is leven vanuit rust, stilte en ruimte. Woont prachtig midden in het bos met uitzicht op de eekhoorntjes en herten. Regenlaarzen aan en met zijn handen in de aarde. Mooie geleiding tussen de aarde en het lichaam. Kan zijn denkende brein uit schakelen. Even helemaal ZEN. Quality time, proactief omgaan met de ander. Samensmelting met diepgang. Intimiteit, plezier en geborgenheid. Gever! Weetgierig, belangstellend en geïnteresseerd.

Emotioneel in balans. Kan zijn gevoelens goed uiten en laat zich niet snel uit het lood slaan. Biedt een stabiele omgeving waarin liefde voelbaar is. Volwassen zijn betekend niet altijd volwassen doen, weet wanneer hij welke versie van zichzelf dient toe te passen. Is niet bang om zijn speelse kant af en toe de ruimte te geven. Gekkigheid, een plagerijtje en ouderwets lol maken. Humor relativeert.  Energieke persoonlijkheid met diversiteit. Heeft een liefdevolle en warme band met zijn twee prachtige kinderen. Vriend voor het leven. Rots in de branding en is trouw aan zijn medemens.

Leeft bewust en gezond. Start en eindigt de dag met sporten. Een goede fysieke en mentale uitdaging. Houdt hem scherp en fit. Goede zelfdiscipline. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Stedentrips of anders. Vindt het leuk de ander op originele wijze te verrassen, maar vindt het ook leuk om verrast te worden. Elkaar aanvullen, meebewegen en uitdagen. In elkaar verdiepen en onderdeel van elkaar zijn.

Zoekt: Mooie, elegante vrouwelijke vrouw met een energieke drive en spirit. Jeugdige enthousiasme!

Puurheid en eigenheid. Gepassioneerd in wat ze doet. Vol zorg en overgave. Toont betrokkenheid van binnenuit. Bevlogenheid en enthousiasme. Een persoon met een grote algemene ontwikkeling. Intellectuele en innerlijke vermogen. Stille grootheid. Een vrouw die onbevangen kan stralen. Zacht van aard. Avontuurlijk met een jeugdig enthousiasme. Speels, fantasierijk en vrolijk. Durft tegen de stroom in te gaan, kiest haar eigen pad en is zichzelf.  Levenskracht en vitale energie. Levensvreugde en opgewekt zijn definiërende kwaliteiten.


Is gesteld op een fijn leven, maar gedachten worden niet in beslag genomen door geld, macht of uiterlijk vertoon. Het gaat om de kleine maar bijzondere dingen en de echtheid ervan. Klein en knus. Tevreden en blij met zichzelf. Bijzondere vrouw!


Weet wat ze wil en wat ze kan (en niet kan). Zegt wat ze denkt en wat ze voelt. Leeft en verbind vanuit het hart. Weet het beste uit zichzelf en anderen te halen. Open houding brengt dichterbij. Kwetsbaarheid tonen is kracht geen falen. 


Humor is belangrijk. Met en om elkaar kunnen lachen. Elkaar verrassen, aanvullen en meenemen. Uitdaging en uitgedaagd worden is een persoonlijke drijfveer. Avontuur, nieuwsgierig, leergierig en onderzoekend naar anders. Creatieve denker en doener. 


Samen! Respect, warmte en intimiteit. Zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Gedeelde intimiteit schept een band. Gevoel van verbondenheid. Geef elkaar de ruimte en laat de liefde bloeien. 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page