top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Intrigerende, elegante en succesvolle vrouw (66 jaar) Abcoude

Op en top vrouw. Prachtige verschijning. Stijl en klasse. Verzorgd, charmant en elegant. Aanstekelijke enthousiasme. Mooie lach. Jonge en energieke uitstraling. Je blijft naar haar kijken. Bescheiden. Lief. Positieve energie. Alles bruist. Luistert en participeert. Sensitief. Respectvol. Weet dat het gaat om de kleine dingen die je deelt. Verbindend. Sterk in de business. Thuis het zachte meisje. De combinatie maakt haar mooi en interessant.

 

Hartelijke gastvrouw. Gezelschaps- en familiemens. Trotse moeder van een dochter en zoon plus lieverds van kleinkinderen. Omarmt en geeft veel liefde.

Succesvol ondernemer door een sterke visie, ambitie, overtuigingskracht, talent, inzet en normen die er toe doen. Samenspel. Ziet verbanden en mogelijkheden. Gestopt met alleen maar carrière maken. Nu investeerder met tijd voor zichzelf en een fijne relatie.

Heeft een grote liefde voor muziek van klassiek tot hedendaags. Vooral genieten van opera. Bewondering voor architectuur. In haar New York periode heeft ze een liefde ontwikkeld voor fotografie. ‘Nieuwsjunkie’. Heeft grote interesse wat er in de wereld gebeurt. Politieke betrokkenheid. Nieuwsgierig, graag ontdekken, sparren en een goed gesprek voeren. Het gaat ergens over. Geen monotoon leven. Zoekt de randjes, het daagt haar uit en brengt haar verder. Niet over de top!

Hanteerbare onrust. Ook rust. Zondagmorgen wakker worden met klassieke muziek en een goed boek bij de openhaard. Graag arrangeert zij een mooi diner met goed glas wijn en feestelijke tafel. Kaarsjes aan. Gevoelig voor sfeer en schoonheid. Romanticus.

De beoogde relatie zal worden gedragen door wezenlijke interesses, ruimte voor een eigen leven en een verbindend liefdevol leven samen. Het leven verrijken met kleur, fleur, humor en inzet. 

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Ondernemende, actieve en vitale man. Blijheid, energie en levensvreugde!

Krachtig, karaktervol, loyaal en fijn mens. Lief en toegewijd. Gepassioneerd en met veel overgave. Man met lef. Nuchter, gevoelsrijk en bescheiden. Gezinsman. Brengt leven, rust en balans. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Plezier en lach. Humor. Klassieke normen en waarden, gebruiken en ideeën. Relatie voor het leven.

Nog een mooi deel te gaan en hier samen inhoud en betekenis aan geven. Op authentieke en autonome wijze er zijn voor elkaar en waar zinvol voor anderen. Samen reizen. Samen genieten van opera en architectuur. Politieke interesse. Rust en geluk. Muziek. Een eigen leven en een vol leven samen. Liefdevol naar elkaar toegroeien. Thuishaven.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page