top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Flamboyante, elegante en charmante vrouw. Goedlachs en geestig (66 jaar) Rotterdam-België

Jong van geest met energieke uitstraling. Fit en actief. Verzorgd. Sportief. Mooie verschijning. Allure, stijl en klasse. Normen die ertoe doen. Aanstekelijke enthousiasme. Soms impulsief. Mag zo nu en dan afgeremd worden. Geestig. Schaterend lachen. Glinstering in haar ogen. Humor, droog en met zelfspot. Blijheid. Vreugde komt van binnenuit. Luistert en participeert. Sensitief. Respectvol. Weet dat het gaat om de kleine dingen die je deelt. Verbindend. Sterk in contacten onderhouden. Mens gericht. Iedereen is gelijk. Hoge gunfactor. Een lief, warm en mooi mens.

Veel gereisd. Veel gezien. Andere culturen inspireren haar en heeft haar inzichten gegeven en verder gebracht. Nieuwsgierig, leergierig, graag verder ontdekken. Flexibel. Kan gaan en staan waar zij wil. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Avontuurlijk. Geen monotoon leven.

Veerkrachtig. Niet verbitterd door alles wat ze heeft meegemaakt. Het heeft haar juist waardevolle inzichten gegeven en verder gebracht. Blijft niet lang in het negatieve hangen. Niet haatdragend. Staat, straalt en kijkt je recht in de ogen aan. Ziet kansen en mogelijkheden. Pure kracht.

Trotse moeder van twee volwassen kinderen en vier lieverds van kleinkinderen. Omarmt en geeft veel liefde. Hartelijke gastvrouw. Gezelschapsmens. Mensen om haar heen die er toe doen. Gastvrijheid. Iedereen aan tafel, diner, goed glas wijn en knap gedekte tafel. Kaarsjes aan. Gevoelig voor sfeer en schoonheid. Romantica.

De beoogde relatie zal worden gedragen door wezenlijke interesses, ruimte voor een eigen leven en een verbindend liefdevol leven samen. Het leven verrijken met kleur, fleur, humor en inzet.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Ondernemende, actieve en vitale man. Blijheid, energie en levensvreugde!

Betrouwbaar. Karaktervol, loyaal en fijn mens. Lief en toegewijd. Gepassioneerd en met veel overgave. Levensblijheid. Man met lef. Nuchter, gevoelsrijk en bescheiden. Gezinsman. Brengt reuring, rust en balans. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Plezier en lach. Humor. Tradionele normen en waarden. Heeft zijn leven goed op orde. Vrijheid om te gaan en staan waar hij wil. Levensvreugde. Relatie voor het leven.

Nog een mooi deel te gaan en hier samen inhoud en betekenis aan geven. Op authentieke en autonome wijze er zijn voor elkaar en waar zinvol voor anderen. Samen reizen. Ontspanning en genieten. Een eigen leven en een vol leven samen. Liefdevol naar elkaar toegroeien.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page