top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Sprankelende vrouw met prachtige glimlach. Levendigheid, eigenheid en tederheid (50 jaar) omgeving Amsterdam

“Met gierende banden” komt ze met haar Range Rover de straat inrijden. Gooit haar sleutels op de keukentafel en ontvangt mij met open armen, prachtige glimlach en twinkelende ogen. Wauw wat een binnenkomer. Met haar golvende haarbos, trendy kledingstijl en vrouwelijkheid maakt ze indruk. Schaterend van het lachen beginnen we ons gesprek. De toon is gezet. Ze straalt uit dat ze blij is met zichzelf en het leven. Zelfspot en humor. Daar gaat het om! Humor relativeert en brengt haar verder. Plagerijtjes, ze kan ertegen! Blijft niet lang in het negatieve hangen. Positieve instelling. Leuk en sprankelend gezelschap. Zij heeft haar leven goed op orde. Kan gaan en staan waar ze wil. Geeft gevoel van vrijheid! Zonder kapsones of poeha. Zelfstandig, maar laat de man gewoon mannelijk zijn. Geeft en ontvangt. Hartelijk, spontaan en vlot. Outgoing persoonlijkheid, maar ook verlegen en introvert. Mooie balans tussen verstand en gevoel. Intelligent en snel denkend. Normen en waarden die ertoe doen. Mooi van karakter.


Ondernemend en neemt het initiatief. Houdt ervan om dingen spontaan te laten gebeuren. Hoeft niet altijd vastomlijnd en gepland te zijn. Verras haar en ze gaat mee!  Nieuwsgierig, benieuwd en belangstellend naar meer. Loyaal naar mensen die ertoe doen. Een liefdevolle moeder voor haar drie volwassen kinderen. Hoge familiewaarden.


Roeien op de Amstel, partijtje tennis, skiën, spontane uitstapjes, weekendje weg, theater, fietsen of heerlijk uit eten met vrienden. Staat open voor veel! Verre reizen en zichzelf onderdompelen in de fascinerende lokale cultuur. Het inspireert haar en brengt verder. Spontaniteit en avontuur!


De beoogde relatie zal worden gedragen door wezenlijke interesses, ruimte voor een eigen leven en een verbindend liefdevol leven samen. Het leven verrijken met kleur, fleur, humor en inzet.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Ondernemende, actieve en vitale man
Blijheid, energie en levensvreugde! (53 - 60 jaar)

Krachtig, karaktervol, loyaal en fijn mens. Lief en toegewijd. Gepassioneerd en met veel overgave. Man met lef. Nuchter, gevoelsrijk en bescheiden. Gezinsman. Brengt leven, rust en balans. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Plezier en lach. Humor. Klassieke normen en waarden, gebruiken en ideeën. Relatie voor het leven. 


Nog een mooi deel te gaan en hier samen inhoud en betekenis aan geven. Op authentieke en autonome wijze er zijn voor elkaar en waar zinvol voor anderen. Samen reizen. Bijvoorbeeld naar Kenia of Vietnam of andere mooie bestemmingen. Samen genieten van opera, theater of een mooie fietstocht. Rust en geluk. Ontspanning en genieten. Een eigen leven en een vol leven samen. Liefdevol naar elkaar toegroeien. Thuishaven!

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page