Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

 

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Energieke, positieve, charismatische vrouw ( 59 jaar) Gelderland

Mooi en fijn mens met een twinkel in de ogen. Charisma. Met haar pretogen, ondeugende lach, lengte van 1.80 en haar ‘klunzigheid’ trekt zij de aandacht. Direct en een flap uit. Ontwapenend en heerlijk eerlijk!  Betrokken, innemend en zorgzaam. Een grote en robuuste keukentafel is het centrum van een sfeervol en warm ingericht huis. Je voelt je welkom. Haar betrokkenheid, puurheid en kwetsbaarheid is te waarderen. Zij maakt zonder bombarie grote indruk. Authentiek in wie zij is. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Veerkrachtig en niet snel van slag. Ondanks haar succes blijft ze nuchter en met beide benen op de grond. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Bescheidenheid, dat siert de mens. Snelle en visionair denker. Vernieuwing en uitdaging. Nieuwe concepten bedenken. Ze bedenkt het en het wordt tot in de kleinste puntjes uitgewerkt. Genius. Werkt met hart en ziel. Gepassioneerd. Creatieve denker. Generalist en duizendpoot.  


Heeft zorgvuldige aandacht voor de mensen die ertoe doen! Vindt het leuk om mensen aan de keukentafel te ontmoeten en te verwennen. Organiseert etentjes met alles erop en eraan. Sfeervol gedekte tafels en mooie wijnen. Daar wil je bij zijn! Mensen bij elkaar brengen, zorgen voor een fijne sfeer geeft haar energie en vreugde. Romanticus. Meer een gever dan nemer. Mag wat meer in balans. Zij is zich daarvan bewust. Mooie ontwikkeling.


Een liefdevolle moeder voor haar drie volwassen kinderen en kleinkinderen. Kan intens genieten van de kleine dingen. Het hoeft niet groot te zijn. Liever intiem en klein, dan groot en oppervlakkig.


Aarden en koppie leeg. De natuur in, wandelen, fietsen, zeilen, skiën. Stedentrips, vakantie hier en daar. Genieten en samen zijn. Elkaar meenemen, uitdagen en aanvullen. Lachen om elkaars gekkigheid. Respect en waardering hebben. Oprecht geïnteresseerd zijn in elkaars passies en verhalen. Wil graag een relatie die verrijkt wordt met ruimte voor haarzelf en tijd voor elkaar. 

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Levenslustige, innemende en nieuwsgierige man (62-70 jaar)
Nuchter en met beide benen op de grond

Eerlijk en direct. Nuchter en met beide benen op de grond. Geen kapsones of een te groot ego. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg mentaliteit. U weet goed wat u wilt en staat ergens voor. Sterk en rechtvaardig. Mensgericht en oprecht geïnteresseerd in de ander. Belangstellend en weetgraag. Niet veroordelend. Levenslustig en een eigen passie. Vrolijk en opgeruimd. Tevreden en blij mens! 


Is toe aan Samen! Respect, warmte en intimiteit. Zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Gedeelde interesses en intimiteit schept een band. Gevoel van verbondenheid. Geef elkaar de ruimte en laat de liefde bloeien.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl