top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Charmante, verleidelijke, prettige en innemende vrouw (59 jaar) Overijssel

Met een twinkel in haar ogen, ondeugende lach, lengte van 1.78 en haar ‘klunzigheid’ trekt zij de aandacht. Direct en een flap uit. Ontwapenend en heerlijk eerlijk! Flirterige plagerijtjes. Prikkelend en verleidelijk. Zoekt de randjes op. Durft dingen te doen en te zeggen. Enthousiast persoon. Actief met veel energie. Houdt niet van eentonigheid maar van afwisseling en verscheidenheid. Gepassioneerd. Leeft en geniet!


Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Veerkrachtig en niet snel van slag. Ondanks haar succes blijft ze nuchter en met beide benen op de grond. Snelle en visionair denker. Vernieuwing en uitdaging. Nieuwe concepten bedenken. Ze bedenkt het en het wordt tot in de kleinste puntjes uitgewerkt. Geniaal. Creatieve denker. Generalist en duizendpoot. 


Heeft zorgvuldige aandacht voor de mensen die ertoe doen! Vindt het leuk om mensen aan de keukentafel te ontmoeten en te verwennen. Organiseert etentjes met alles erop en eraan. Sfeervol gedekte tafels en mooie wijnen. Daar wil je bij zijn. Romantica! 


Een liefdevolle moeder voor haar drie volwassen kinderen en oma voor haar kleinkinderen. Kan intens genieten van de kleine dingen. Het hoeft niet groot te zijn. Liever intiem en klein, dan groot en oppervlakkig.


Kan dingen spontaan laten gebeuren en de controle loslaten. Verras haar en ze gaat mee. Uitdagen, uitlokken en meenemen. Weetgierig en benieuwd naar nieuwe dingen. Lachen om elkaars gekkigheid. Oprecht geïnteresseerd zijn in elkaars passie en verhalen. 

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Energieke en krachtige persoonlijkheid (59-70 jaar)

Je bent een enthousiast persoon. Ambitieus en ondernemend. Een goede leider. Prikkelend, uitdagend en uitlokkend. Zelfverzekerd en daadkrachtig. Durft er te zijn en bent niet bang om jezelf te laten zien. Belangstellend en weetgraag. Niet veroordelend. Levenslustig en een eigen passie. Onschuldige plagerijtjes en gekkigheid. Lachen, dollen en plezier hebben. Humor is belangrijk. Je hebt in werkelijkheid een zachte en gevoelige inborst. 


Spontaan erop uit gaan. Nieuwsgierig naar meer. Flexibel. Reizen, zeilen, natuur of een leuke stedentrip. Je bent een tevreden en opgewekt mens.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page