top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Vrouwelijkheid  en speelsheid. Pittig, origineel en uitdagend.

(42 jaar) Regio Zuid Holland.

Vrouwelijkheid gaat bij haar gepaard met zachtheid, empathie, gevoeligheid, zorgzaam, mededogen en respect. Met haar lengte van 1.80, sprankeling, fijne energie en slank postuur een mooie verschijning om te zien. Eigenheid en persoonlijkheid. Er komt iemand binnen. Meer naïef, geen arrogantie. Het maakt haar uitdagend en interessant. Humor, lachen en gekkigheid. Het relativeert en brengt haar verder. 

 

Goede normen. Weet hoe het hoort. Zorgt goed voor haarzelf en is een echte doorzetter. Staat open voor verschillen en oordeelt niet snel. Openheid van geest. Verbindend in vriendschappen en mensen die ertoe doen. Liefdevol en toegewijd. Veelzijdig en origineel. Soms wat onhandig, maar dat maakt haar nog eens extra leuk en grappig. 

 

Verder ontwikkelen, nieuwsgierig en ontdekken. Komt makkelijk in contact met andere personen. Pakt problemen op en is gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan. Blijft niet lang in het negatieve hangen.

 

De wereld open tegemoet treden. Enige tijd in het buitenland gewoond. Andere omgeving en culturen inspireert en geeft haar energie. Na een carrière in het bedrijfsleven ging het roer om. Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei heeft een positief effect gehad. Luistert naar haar innerlijke stem en staat stil bij hetgeen wat haar blij maakt. 

 

Actief in het vastgoed. Exposeert haar eigen kunst en verzorgt coaching sessies. Ratio en gevoel in goede balans.

Duinen, zee, strand en op het water zijn. Frisse buitenlucht! Tennis, skiën, golf, fitness, wandelen, yoga. Actief bezig zijn. Goed voor de mentale energie. Reizen. Borrelen met vrienden, muziek luisteren. Houdt van luxe, maar kan ook in alle eenvoud groots genieten.  

 

Warm en liefdevol. Ze geeft graag de ander een fijn gevoel en waardering. Met elkaar in beweging zijn. Elkaar uitdagen en meenemen. Lachen en plezier maken. Maar ook een goed gesprek voeren. Vrij en open met elkaar communiceren. Aanvullen en er voor elkaar zijn. Kan haar liefde en genegenheid tonen. Intimiteit, respect hebben voor elkaar, kwetsbaar durven opstellen, vertrouwen. Is lijfelijk ingesteld en waardeert een warme reactie.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Lief hart, man van de wereld. Nieuwsgierig en levendig van aard (44 - 51 jaar)

Nieuwsgierig, spontaan en levendig van aard. Georganiseerd, intelligent en betrouwbaar. Onafhankelijk stabiel. Gepassioneerd. Houdt van humor. Opgewekt en positief ingesteld. Voelt situaties goed aan. Goede gesprekspartner. Breed ontwikkeld en geïnteresseerd. Man van de wereld. Spreekt de talen. Leider. Juist denkend. Verstandig. Normen en waarden. Weet hoe het hoort. Gentleman. Samenbindend. Open en eerlijk.

Heeft zijn leven goed op orde. Iemand die kan delen en niet alleen aan zichzelf denkt. Samen reizen of het water op. Sportief. Gezond leven.

Aanvullen, elkaar uitdagen en meenemen. Kan fysieke genegenheid tonen, warm en liefdevol gevoel. Intimiteit. Durft serieus naar de toekomst te kijken en staat open om de liefde een nieuwe kans te geven!

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen.

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page