top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Bijzonder en mooie vrouw met zachtheid en tederheid 34 jaar, Regio Utrecht

Met haar prachtige blauwe ogen, lange blonde haren, slank postuur en  mooie uitstraling een aantrekkelijke verschijning. Beleefdheid. Kijkt je recht in de ogen aan. Verfijning en innerlijke beschaving. Normen en waarden die met elkaar verbonden zijn. Trouw, saamhorigheid en zelfstandigheid. Bescheiden en niet op de voorgrond. Is trouw aan haar eigen persoonlijkheid. Oprecht, puur en zuiver. Respect voor zichzelf en de ander. Intelligente meid. Heeft rechten gestudeerd. Kan over serieuze zaken meepraten en kan kritisch zijn. Gaat niet over een nacht ijs. Eerst denken en dan doen. Verstandig en wijs! 


Een aantal jaar geleden een belangrijke stap gezet naar verandering. Een dappere en moedige keuze. Denkt vooruit en blijft niet in negatieve gedachten hangen. Oplossing gericht. Positieve instelling en een echte doorzetter. Weet wat ze wil en kan. Staat voor wat zij vindt en zegt. Oprecht en eerlijk. 


Komt uit een warm en veilig nest. Onvoorwaardelijke liefde en eigenwaarde. Geborgenheid. Is niet bang om te proberen en te falen. Vallen en opstaan. Leren en doorgaan. Zelfverzekerd. Heeft pit in het leven en deinst niet gauw terug. Veerkrachtig. Belangstellend, geïnteresseerd en weetgierig. Eigenschappen die haar nog aantrekkelijker maken. 
Een warme, zorgzame en liefdevolle moeder voor haar twee jonge kinderen. Neemt haar verantwoordelijkheid. Heeft haar leven goed op orde. Fijn huis met een fijne sfeer. Alles ordelijk zonder rommel. Opgeruimd hoofd.


Mooie en warme contacten. Een trouwe vriendin. Maakt tijd vrij om leuke dingen te doen. Plezier maken. Uitgaan met een klein groepje vriendinnen. Aandacht voor elkaar. Kan grappig en geestig uit de hoek komen. Opgewekt en vrolijk lachen. Humor is belangrijk. Dat relativeert en ontspant. Lekker uit eten, stedentrip of anders. Geniet van de kleine dingen. Tevreden mens! 


Is toe aan samen. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren maar ook uitdagen. Gevoelens en gedachten met elkaar delen. Communicatie zonder geheimen voor elkaar, in volstrekte openheid, intimiteit en vertrouwelijkheid. Bovenal het fijn met elkaar hebben. Dat is voor haar het allerbelangrijkste! 

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Innemende, zelfverzekerde galante man met een opgeruimd karakter

Aimabele man. Intelligent, attent, lief en zorgzaam. Netjes en geordend. Normen en waarden die ertoe doen. Beleefd en behulpzaam. Weet hoe het hoort. Gentleman. Iemand die geeft, verrast en deelt. Emotioneel volwassen. Kan zijn gevoelens uiten en stelt zich open. No nonsens. Optimist, overtuigd en voorkomend. Staat voor wat hij vindt en zegt. Bescheiden en niet op de voorgrond. Support en steunt. Mens tot mens. Geen angst om te falen. Niet onzeker. Geen spijt. Leeft in het heden. Leuk om met elkaar te lachen over jezelf en elkaar. Humor is belangrijk. Nieuwsgierig, leergierig en onderzoekend naar meer. Elkaar inspireren en meenemen. Samen zijn. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Elkaar helpen en ervoor elkaar zijn. Bij elkaar wil horen en een sterke band hebben. Jij wilt ook een gevoel van verbondenheid hebben. 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page