top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Energiek, positief, nuchter, creatief, integer. Een mooi mens (60 jaar)

Graag geziene gast. Regio Zaanstreek

Charisma en met veel humor. Adrem en zelfspot. Relativeert. Houdt niet van poeha. Nuchter en met beide benen op de grond. Sterk in leiding geven, mens gericht. Luistert, observeert en handelt. Altijd in respect en zonder oordeel. Een generalist met een positieve kijk op de toekomst. Sociaal, loyaal en een optimist. Blijft niet lang in het negatieve hangen. Kijkt vooruit. Ziet kansen en mogelijkheden. Heeft plannen en ideeën. Staat open voor nieuwe uitdagingen en ontdekkingen. Bruist en straalt positieve energie uit. 

In de Retail haar sporen ruimschoots verdient. Voor luxe merken gewerkt. De mode wereld is een snelle wereld. Het roer ging om. Nu meer tijd voor rust en bezinning. Vernieuwing en uitdaging.

Heeft haar leven goed op orde. Haar huis is gezellig en sfeervol ingericht. Vrienden zijn altijd warm welkom. Lekker eten met een goed glas wijn erbij. Met elkaar aan een grote tafel. Lachen en plezier hebben maar ook een goed gesprek met de ander. Het inspireert en brengt haar verder. Open mind, en flexibel. Beweegt makkelijk mee. Mag wat vaker nee zeggen. Houdt niet van extremen. Tikje onconventioneel; kiest niet altijd de gebaande paden.

Cultuur liefhebber van o.a. architectuur en theater; speelt, regisseert en schrijft toneel. Creatief en beelddenker. Houdt van lezen (bijna alles; van literatuur tot magazines), van buiten zijn; de natuur, tuinieren en wandelen, tennis en skiën.

Geniet van stedentrips maar ook van de Waddeneilanden. Of in de auto stappen en maar zien waar de reis naar toe gaat. Italië of Frankrijk bijvoorbeeld en dan met name de cultuur. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Avonturier. Een dagje strand, met parasol en boek, is prima maar echte zon/strandvakanties zijn niet aan haar besteed. Is trouwens ook graag thuis.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Een inspirerende, innemende, nieuwsgierige man (62-66 jaar)

Een actieve levensgenieter die met beide benen op de grond staat. Natuurliefhebber. Een no nonsens man met diepgang. Open minded, sociaal en ruimdenkend. Een stevige persoonlijkheid die z’n zaakjes op orde heeft. Ondernemend en initiatiefrijk met goed gevoel voor humor. Daagt haar uit en neemt haar mee. Aan elkaar gewaagd zijn.

Hoeft niet alles leuk te vinden waar zij van houdt. Interesse in de ander is belangrijker dan alles samen doen. Sleur is erg.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page