top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Charmante verschijning met aantrekkingskracht, intelligentie en diversiteit (55 jaar) Noord-Brabant

 

Eigenheid en nieuwsgierigheid

Met haar lengte van 1.80, vrouwelijkheid en oogcontact met een glimlach maakt ze een positieve indruk. Draagt mooie kleding waar zij zich lekker in voelt. Vrouwelijke energie die stroomt. Uiterlijke schoonheid met innerlijke kwaliteiten zoals zelfvertrouwen, vriendelijkheid en opgewektheid. Grote dosis empathie en sympathie. Met goed verstand, scherpzinnig en pienter. Gepassioneerd. Goede balans in denken, voelen en doen. Zit lekker in haar vel.

Geeft warmte en liefde. Oog voor haar medemens. Voelt de ander feilloos aan en kan goed voorzien in de emotionele behoefte. Goedheid en hartelijkheid. Altijd belangstellend en betrokken. Haar beste vrienden bestaan uit een mix van verschillende type mensen. Iedereen voelt zich altijd welkom en gewaardeerd. Het omgaan met verschillende types zorgt voor vernieuwing en creativiteit. De verhalen geven haar andere inzichten en inspireren haar tot nieuw en anders. Een liefdevolle moeder voor haar twee jongvolwassen zonen en trouw in haar vriendschappen, die ze heeft met mannen en met vrouwen. Het geeft een hint over haar mooie innerlijk.

Succesvol in haar business door een sterke visie, ambitie, overtuigingskracht, talent, inzet en normen die er toe doen. Samenspel. Ziet verbanden en mogelijkheden. Sensitief. Eerlijk en gemeend. Met lef en eigenheid. Weet dat het gaat om de kleine dingen die je deelt. Verbindend. Benaderd met waardevolle inzichten.

Een vrolijke optimist. Positief vooruitkijkend en zelfverzekerdheid. Is niet snel uit het lood geslagen. Kan veel tegelijk. Brede interesse, maatschappelijk betrokken en wereld wijs. Nieuwsgierig en onderzoekend naar meer. Dorstig naar kennis. Ontwikkelt zich graag verder. Niet snel saai of eentonig. Dol op veel en gelukkig met weinig. Scherpe humor met zelfspot. Uitlokkend en prikkelend. Gekkigheid en een plagerijtje met buikpijn van het lachen!  

Graag reizend. Samen op reis gaan en zien wat er op je pad komt. Met de scooter kriskras door een stad. Musea, lekker uit eten. Thailand, Zuid Afrika met de camper of meer in luxe. Geïnteresseerd in andere culturen. Hockeyen in een gemend team, roeien of zwemmen in koud water. Hardlopen, wielrennen en golfen. Voorzitter bij een toneel vereniging. Ook graag rust. Op zaterdag uitgebreid de krant lezen, kopje koffie en daarna met de hond wandelen. Rust & Balans.

 

Fysieke intimiteit, aanraking en lichaamscontact. “Elkaar zonder woorden aanraken zegt soms meer dan een gesprek”. De sleutelwoorden zijn samenzijn en genieten!

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Krachtige innemende persoonlijkheid met intelligentie en een energieke drive en spirit ( 55-60 jaar)

Voelt zich comfortabel in zijn eigen kracht. Bereid om veel van zichzelf te geven. Overtuigende indruk zonder opdringerig over te komen. Comfortabel, balans en volwassenheid. Galant. Een rots waar je, je veilig bij kunt voelen, die geborgenheid geeft en op wie je altijd kunt vertrouwen. Geeft richting en neemt initiatief. Veerkrachtig en niet snel uit het lood geslagen. Idealen en dromen nastrevend. Openstaand voor nieuwe ideeën en ervaring. Grote mate van kennis en kundigheid. Nieuwsgierig en ontwikkelt zich graag verder. Voelt zich toegewijd en vitaal. Biedt een stabiele omgeving waar liefde voelbaar is. Is niet bang om zijn speelse kant af en toe de ruimte te geven. Levensgenieter. Humor is belangrijk. Geeft en deelt graag. Mens tot mens. Support en steunt. 


Samenzijn en samen dingen willen doen. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Bij elkaar willen horen en een sterke band hebben. Jij wilt ook een gevoel van verbondenheid hebben. 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page