top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Mooie sprankelende dame. Serieus vs luchtig, origineel en  grappig. Onderneemster 38 jaar. Midden NL

Een sprankelende en mooie verschijning. Puur en eigenheid. Geen poeha of opsmuk. What you see is what you get! Vriendelijk, eerlijk en oprecht. Intelligent en ondernemend. Tederheid, intensiteit, intimiteit. Liefdevol. Geestig. Gekkigheid, schaterend lachen. Origineel. Mag best wat anders dan anders. Soms chaotisch en ongestructureerd, maar houdt de aandacht erbij en krijgt dingen voor elkaar. Het is wie zij is. Interessante persoonlijkheid!

Gericht op mens en dier. Groot dierenliefhebber. Vrienden voor het leven. Meest uiteenlopende types. Zij komen wat brengen. Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert haar, daagt haar uit en brengt haar verder. Zelfspot, humor en een groot relativeringsvermogen. Verbindend en gepassioneerd.

Nieuwsgierige houding. Luistert en observeert. Denkt na. Ontdekt onderweg, pakt het op en gaat ermee aan de slag. Innerlijke groei. Positief. Kijkt vooruit, schakelt door! Blijft niet in het negatieve hangen. Weet wat ze wil, rust in haar lijf. Leeft met oprechte betekenis.

Het ondernemerschap zit in haar bloed. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Veerkrachtig en niet snel van slag. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Verras haar en ze gaat mee. Staat overal voor open. Avonturier.

Enorme water liefhebber. Zee, wind en water. Het geeft haar rust en energie. Luistert naar klassieke muziek en alles wat goed is. Speelt piano. Eten met vrienden, bijkletsen, weekendje weg, watersport en wintersport.   

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Sympathieke, innemende (veer)krachtige man. 

Sterke persoonlijkheid. Met rust in zijn lijf. Volwassenheid. Zelfspot, humor en relativeringsvermogen. Weet wat hij wil. Loyaal. Intimiteit en sensitiviteit. Goede zelfkennis en eigenwaarde. Sociaal intelligent. Eigenheid, innerlijke kracht. Geeft niet snel op. Gepassioneerd en met veel gevoel en overgave. Laat het zien!

Hart van goud waar veel liefde in zit. Vrienden voor het leven. Dierenvriend. Wereldse blik en maatschappelijk geëngageerd zijn. Open Mind, plezier en lach. Levensgenieter en avonturier. Het kunnen omgaan met onzekerheden en inspelen op veranderingen. Nieuwsgierig, geïnteresseerd en betrokken. Geen op status gericht bestaan, kan (ook) genieten van de kleine en simpele dingen.

Toe aan samen. Wil relatie die verrijkt met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar.

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Tevens ontvang ik graag twee recente foto's van u.

U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

Anchor 1
reager nu
bottom of page