top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Sprankeling, eigenheid, Pure Schoonheid. Succesvol onderneemster, 47 jaar, Gelderland

Pure schoonheid, vrouwelijk, stijlvol, slank met allure, klasse. Er komt iemand binnen, valt op door haar performance. Levendig, jong van geest, meisjesachtig. Kiest niet altijd voor het bekende, beetje rebels, maar niet over de top. Dat maakt haar bijzonder en daarom nog interessanter. Plezier maken, vol levensenergie en levenslust. Lief, warm, zorgzaam en intelligent.  

Verbindend in haar vriendenkring. Serieus en een professional in haar vak. Liefdevol naar haar kinderen, is er waar nodig. Open vizier, eerlijk, to the point, geniet van de kleine, eenvoudige dingen maar ook de luxe en kwaliteit van leven . Humor delen, koken, uitgebreid tafelen, boeiende gesprekken, plezier hebben. Kwaliteit boven kwantiteit, Altijd!

 

Kenmerkend is haar relativeringsvermogen, oprechtheid, normen, eerlijkheid, oplossend vermogen en intuïtie. Vertrouwd op haar onderbuikgevoel en handelt ernaar. Luistert goed en doorziet een hoop. Gelukkig van aard. Aantrekkelijk. Oprecht lief.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Nuchtere stoere man, karaktervolle persoonlijkheid met een hart van goud. 

Man met lef! Stoer, nuchter. Een realist. Zegt waar het op neerkomt. Valt op door uitstraling en zelfvertrouwen. Charisma. Sprankeling in de ogen, enthousiast, goed gevoel voor humor! Schoonheid en kwaliteit van leven. Overtuigingskracht. Er is een overmaat aan eigenheid, levenslust en levensenergie. U doet het net anders dan het gewone, durft het aan. Puur en echt. Jong van geest, plezier. Gelukkig van aard. Aantrekkelijk. Oprecht lief. Balans in gevoel, ratio en ambitie. Heeft het leven goed op de rit staan. Leeft en handelt met als bron intelligentie, visie, instinct, breedte, betrokkenheid en discipline. Wil relatie die verrijkt met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar.

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Tevens ontvang ik graag twee recente foto's van u.

U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

Anchor 1
reager nu
bottom of page