top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Natuurlijke schoonheid. Intelligent. Dame met allure, tederheid en elegantie. 46 jaar

Met haar aantrekkelijke look en prachtig glanzend donkerbruin (lang) haar, donker bruine ogen, allure en bevlogenheid trekt zij de aandacht. Een natuurlijke schoonheid. Intelligent. Mooi van karakter. Mooie normen en waarden. Verfijning, tederheid en bescheidenheid. Hoge gunfactor. Het past bij haar.

Warm en betrokken, gericht op mensen. Liefdevolle moeder voor haar twee puber kinderen. Een dame die haar leven goed op orde heeft. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Veerkrachtig en niet snel van slag. Dankbaar voor alles wat zij tot nu toe heeft mogen doen.

Zij heeft een goede balans tussen haar werk en privé. Rust en stabiliteit. Haar privéleven geeft ze de juiste aandacht. Maakt tijd vrij voor haar beste vrienden en familie. Genieten en plezier maken. Humor. Levenslust en levensenergie. Intimiteit. Gelukkig van aard. Oprecht lief. Laat zich graag verrassen, is in voor spontane dingen, heeft veel te geven maar kan ook goed ontvangen.

Leergierig, nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe uitdagingen, kansen en innerlijke (vooral) persoonlijke groei. Krijgt energie van mensen, een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert haar, daagt haar uit en brengt haar verder.

Er is ook rust en stilte. Gevoelig voor sfeer, houdt van romantiek, kaarsjes aan, een goed glas wijn, muziek, eten in fijn gezelschap, lachen en fijne gesprekken voeren. Knus, geborgen en huiselijkheid. Wil graag een relatie die verrijkt met ruimte voor haarzelf en tijd voor elkaar.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Aantrekkelijke sterke man met een stabiel en opgewekt karakter

 

Harmonieus, intelligent, relativeringsvermogen. Wereldse blik en maatschappelijk geëngageerd zijn. Hart van goud, vrienden voor het leven. Gezonde en actieve leefstijl. Open blik, plezier en lach. Levensgenieter. Passie. Eigenheid, leefsfeer, schoonheid en kwaliteit van leven. Man Man, goed gekleed, soms stijlvol en soms casual-sportief. Het past bij je! Neemt risico’s, leiderschap, denkt in mogelijkheden. Nieuwsgierig, geïnteresseerd en betrokken. Sociaal intelligent, brede schouders, goede zelfkennis.

 

Toe aan samen, vult haar aan, neemt haar mee en daagt haar uit. Wil relatie die verrijkt met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar. Geven en ontvangen. Relaxed leven zonder af te bouwen. Leeft en Geniet!

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Tevens ontvang ik graag twee recente foto's van u.

U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

Anchor 1
reager nu
bottom of page