Welkom

OP ONZE CLIËNTPROFIEL

PAGINA

Lees hieronder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via een advertentie in het NRC bent u

geattendeerd op een HEM cliëntprofiel.  

Bent u enthousiast over de omschrijving van de man dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een eerste inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten zijn tussen u en mijn cliënt. Wanneer ik voldoende raakvlakken zie benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en leefstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

 

Uiteraard is de kans van slagen als cliënt vele malen groter. Overweegt u zélf om de zoektocht uit te besteden? Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijven ten alle tijde anoniem voor de cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos. Mocht u vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen en op Send te klikken.

Tevens ontvang ik graag twee recente foto's van u.

U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

 
 

Cliëntprofiel Man

Avontuurlijke, Levenslustige, innemende man (73 jaar,1.84)

Aimabele, attente en aantrekkelijke man met een jongensachtige uitstraling en een “sparkle” in zijn ogen. Hoffelijk en gastvrij. Elegantie. Normen en waarden. Scherp van geest, origineel. Houdt van humor, goedlachs, kan schateren. Leider. Initiatiefrijk, plannen en ideeën.

Imposante carrière in bedrijfsleven maar niet blasé. Academisch maar ook handige doe-het-zelver. Woont al jaren deels in het buitenland, heeft een royaal pied-à-terre in Amsterdam. Dochter en twee kleinkinderen.

 

In uitstekende conditie: bijna dagelijks fitness, skiën, actief zeezeiler, fietsen. Nog wat zakelijke besognes, leest veel, weinig tijd voor TV. Kookt niet onverdienstelijk.

Lots of love to give!

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR EEN:

Sportieve charmante, slanke vrouw met allure. Onafhankelijke mind en goedlachs, actief. Een blije vrouw. Heeft fantasie maar kan ook geordend en beschouwend denken. Bereisd. Brede interesses. Sterk karakter zodat zij gelijkwaardig is aan hem. Kan zich veroorloven om te gaan en staan waar zij wil. Extrovert, romantisch, warm en affectief.