Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Aantrekkelijke, uiterst charmante vrouw. Jong in uitstraling en zijn, vitaal, ‘Joie De Vivre’. ( 72 jaar, Regio Veluwe)

Ware klasse, allure en stijl. Schoonheid. Liefdevol, warm, positief, vrolijk en gezellig. Een heerlijk mens om bij en om je heen te hebben. Geeft energie, is geestig en laat je glimlachen. Je voelt je op je gemak. Aanstekelijke enthousiasme. Humor is een terugkerend thema. Relativeert. Luchtig- niet te zwaar op de hand. Denkt en schakelt snel, kijkt en doorgrondt, luistert en observeert. Sterk ontwikkeld EQ.  

 

Familiair, sterke band met kinderen. Een hartelijke gastvrouw. Weet dat het gaat om kleine dingen die je deelt. Verbindend. Het maakt haar bijzonder en mooi. Belangrijk persoon voor velen. Ik begrijp dat!

 

Creatief. Fantasierijke geest. Oog voor detail, kleur en compensatie. Zeer succesvol. Heeft altijd met veel lef en smaak, hotels, bedrijven en woningen ingericht. Is sterk in het creëren van een warme, fijne en bijzondere sfeer. Schilderen is haar grote passie. Haar doeken zijn ware blikvangers. Het onderwerp zijn mensen, jong en oud. Zij weet emotie in gezichten te leggen, laat ogen schitteren en karakters spreken. Je aandacht wordt er naar toe gezogen vanwege de kracht die ze uitstralen.  

 

Overige interesses en hobby’s zijn skiën, golfen, fietsen, reizen, lezen. Ze rijdt met enige regelmaat naar een bijzondere plek in Frankrijk om wat te hangen en te schilderen. Woont midden in de natuur. Weduwe. Is haar liefde verloren en nu klaar om de liefde een nieuwe kans te geven.

 

Heeft veel te geven en wil graag ontvangen. Met elkaar meebewegen, uitdagen en verder komen. Het leven boeiend en sfeervol houden. Vooral samen fijn tevreden zijn, want tevreden zijn hoort bij het staartje van deze mooie laatste fase.

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Karaktervolle persoonlijkheid. Innemend en positief.

Karaktervolle man die volop en positief in het leven staat. Lief, eerlijk en een gentlemen. Levensvreugde. Verbindend. Tevreden mens. Sociaal. Leeft en Geniet! Neemt de leiding. Praat niet alleen over zichzelf. Niet iets ophouden dat er niet is. Niemand is perfect; dat is geen thema. Met inzet, er zijn voor elkaar en anderen is dit wel. Oprechte interesse en empathie. Het leven boeiend en sfeervol maken. Plagerijtjes, zelfspot en plezier hebben. Authenticiteit en autonomie behouden. Snelle denker met inhoud en een creatieve geest. Toegankelijk. Constructief. Voor hem is gepraat over geld en positie niet nodig. Heeft zich al gemanifesteerd. Is flexibel, nieuwsgierig en kan dingen spontaan laten gebeuren. 

 

Staat open voor een fijne relatie met gelijkheid, betekenis en liefde met behoud van eigen ruimte en identiteit. Twee sterke mensen die samen het leven nog een mooie zwieper willen geven.

 

Alles samen hoeft niet. Er voor elkaar zijn wel.

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Tevens ontvang ik graag twee recente foto's van u.

U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

 
 

© 2020 by High End Machmaker. Proudly created by Freelance Solutions