top of page

SPRANKELENDE-CHARISMATISCHE VROUWELIJKE VROUW

ALLURE EN EIGENHEID

50 jaar
Onderneemster
Bergen NH

Met haar aantrekkelijke look, mooie lach, sprankelende ogen, allure en bevlogenheid trekt zij de aandacht. Intelligent en ondernemend. Mooi van karakter. Traditionele normen en waarden, gebruiken en ideeën. Tederheid en bescheidenheid. Liefdevolle moeder voor haar zoon.

Warm en betrokken, gericht op mensen. Oprecht lief. Staat voor anderen klaar, luistert en omarmt. Positief, gelukkig en tevreden van aard.

Een dame die haar leven goed op orde heeft. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Veerkrachtig en niet snel van slag.

Verbindend in haar vriendenkring en familie. Serieus en een professional in haar vak. Liefdevol naar mensen die er toe doen. Open vizier, eerlijk en recht door zee. Geen status gericht bestaan, geniet van de kleine dingen. Haar geluk zit in gezelligheid, niet in materiele zaken.

Humor delen. Zelfspot en plagerijen. Niet over de top. Ze schatert van het lachen. Relativeert en incasseert. Het brengt haar verder. Fijn in de omgang: vertrouwenwekkend, toegankelijk en benaderbaar. Ze legt gemakkelijk contact. Heeft oog voor de belangen van de ander. Het maakt haar bijzonder en interessant.

Bezige bij, maar ook tijd voor rust en ontspanning. Dagje sauna. Skiën of wandelen in de duinen het bos of over het strand. Koken voor goede vrienden of haar lieve moeder. Gevoelig voor sfeer. Houdt van romantiek, kaarsjes aan, mooi gedekte tafel, fleurige bloemen een goed glas wijn en muziek op de achtergrond. Knus, geborgen en huiselijk.

Lief en toegewijd. Heeft veel te geven, komt wat brengen. Kan ontvangen en meebewegen. Wil graag een relatie die verrijkt met ruimte voor haarzelf en tijd voor elkaar. Een relatie waar alles zichtbaar is.

reager nu
Anchor 2

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Karaktervolle persoonlijkheid. Daadkrachtig en stevigheid (50-56 jaar)

Een man met een hart van goud waar veel liefde in zit!

Man met lef! Daadkrachtig en stevigheid. Neemt van nature de leiding. Stabiel persoon. Gezinsman. Nuchter, optimist en positief. Gepassioneerd en met veel overgave. Sprankeling in de ogen. Vrolijke frans, gezellig maar op de achtergrond. Zelfspot en plagerig. Vrienden voor het leven. Open Mind, plezier en lach. Levensgenieter.

Daagt haar uit en neemt haar mee. Samen in beweging, aanvullen en verder groeien. Samenbindend, toegankelijk en benaderbaar. Loyaal en trouw. Ambitieus en grensverleggend. Eigenheid, levenslust en levensenergie.

Schoonheid en kwaliteit van leven. Gelukkig van aard. Oprecht lief. Gevoelig voor romantiek, fijne sfeer en geborgenheid. Balans in gevoel, ratio en ambitie.

Anchor 1

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

bottom of page