top of page

SUCCESVOL ONDERNEMER

MARKANTE PERSOONLIJKHEID

70 jaar
Ondernemer
Noord NL

Een rots in de branding met een hart van goud waar veel liefde in zit. Een man met lef, inzet, nuchterheid en stevigheid. Zit niet stil. Investeert in grote bouw projecten met duurzame woningen en andere vastgoed projecten. Heeft zijn ICT bedrijf een aantal jaar geleden succesvol verkocht.

Hij is een tevreden mens en gelukkig van aard. Een man die met beiden benen op de grond staat, geen poeha of dubbele agenda’s, maar aards en to the point. Hoge gunfactor. Helpt mensen die het minder hebben of geeft ze een podium om verder te groeien of te ontwikkelen. Een gever en verbinder.

Een familieman. Is erg gesteld op zijn twee dochters en zij op hem. Zijn dochters komen graag bij hem langs om lekker met elkaar te koken en bij te kletsen. Saamhorigheid en respect. Ook  goede vrienden zijn altijd warm welkom. Heeft vrienden voor het leven. Geen allemansvriend.

Tot vorige jaar had hij een Guesthouse in Zuid Afrika en twee vakantie appartementen in Mallorca en Italië. Hij heeft deze verkocht omdat hij nog meer van de wereld wil zien. Rondreizen staat voor de komende jaren op zijn bucketlist. Levensgenieter en avonturier. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Nieuwsgierig van aard. Andere culturen ontdekken. Het inspireert hem, geeft hem energie en brengt hem verder.

Zijn interesses zijn golfen, wandelen (lange tochten in binnen en buitenland), koken en gezellig met elkaar eten. Maar vooral reizen en meer zien van de wereld.

reager nu
Anchor 2

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Een charmante, vrolijke, opgewekte en actieve vrouw ( 63-69 jaar)

Zij kan liefde en warmte geven. Is gelukkig, blij van aard. Heeft haar leven goed op orde. Is financieel zelfstandig. Is niet gierig. Is vrijgevig en kan staan en gaan waar ze wil. Houdt van reizen, wandelen en golfen.

Zij is een levensgenieter en nieuwsgierig. Leeft gezond en is actief en vitaal. Zij heeft een goed contact met haar kinderen. Heeft een hoge gunfactor en een leuk sociaal eigen netwerk.

Staat open om de liefde een nieuwe kans te geven. Komt wat brengen.

Anchor 1

HEM PRIVACY NOTICE

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

bottom of page