top of page
photo-1508407576665-2d9a5d638a7e.jpeg

We willen

EEN LEUKE MAN AAN JE VOORSTELLEN!

people-2563426_1280.jpg
11062b_e4180ddf92ae42b3b2d12dfd51579f36~
photo-1508407576665-2d9a5d638a7e_edited.

Onderstaande man zou ik graag aan je willen voorstellen!

Interessante, succesvolle en aantrekkelijke persoonlijkheid
Jong in energie en uitstraling! 

Een man met een mooie energieke drive en spirit. Een uitblinker, slimmerik en knapperd. Kan zich goed inleven in de ander. Warm, vriendelijk en bedachtzaam. Extravert. 
In de business is hij druk. Hij vliegt periodes overal heen. Hectiek maar zeker beheersbaar. Dat is de ene kant! De andere kant is leven vanuit rust, stilte en ruimte. Geborgenheid. Gever! Weetgierig, belangstellend en geïnteresseerd.


Biedt een stabiele omgeving waarin liefde voelbaar is. ‘Volwassen zijn betekent niet altijd volwassen doen, weet wanneer hij welke versie van zichzelf dient toe te passen. Is niet bang om zijn speelse kant af en toe de ruimte te geven. Gekkigheid, een plagerijtje en ouderwets lol maken. Humor relativeert. 

Leeft bewust en gezond. Start en eindigt de dag met sporten. Een goede fysieke en mentale uitdaging. Houdt hem scherp en fit. Goede zelfdiscipline


Vindt het leuk de ander op originele wijze te verrassen, maar vindt het ook leuk om verrast te worden. Elkaar aanvullen, meebewegen en uitdagen. In elkaar verdiepen en onderdeel van elkaar zijn.  Heeft een liefdevolle en warme band met zijn twee prachtige kinderen. Vriend voor het leven. Rots in de branding en is trouw aan zijn medemens!
 

JA, IK WIL!

Ben jij een mooie, elegante vrouwelijke vrouw met een energieke drive, spirit en jeugdig enthousiasme en spreekt het profiel je aan?

Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Patricia neemt binnen een dag contact met je op en vertelt je graag meer over deze leuke man. 

* Het invullen van dit formulier verplicht je tot niets.

bottom of page