top of page

High End Matchmaker

KEN HEM

Patricia Kuiper-Vermeer Nederlands Dating Expert

Patricia Kuiper-Vermeer, geboren in 1962 te Beverwijk, 15 jaar getrouwd en 30 jaar samen met haar grote liefde René. Tevens is Patricia de bedenker van de exclusieve één op één aanpak binnen de relatiebemiddeling, 9 jaar geleden. Nu is zij de oprichtster en eigenaar van de exclusieve labels HIGHENDMATCHMAKER.nl en HEMVOORHAAR.nl

KOPPELAARSTER

Eigenlijk ben ik altijd al een fervent koppelaarster geweest. Tijdens mijn carrière als manager en personal trainer bij een exclusieve fitnessclub ontmoete ik veel singles en vond ik het een mooie uitdaging om mensen bij elkaar te brengen. Mijn eerste koppelsuccessen stammen uit die tijd.

 

Voor die periode werkte ik in het speciaal onderwijs met zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Weer heel wat anders maar de rode draad blijft hetzelfde. Het is voor mij een uitdaging iemand stap voor stap verder te brengen in een bepaald proces, of dat nu gaat om educatie, fit worden of het meekijken, ontlasten en begeleiden in de zoektocht naar liefde. De stap naar relatiebemiddeling was een logische wending.

DE (KRONKEL) WEG NAAR HET SUCCES ALS HIGH END MATCHMAKER 

13 jaar geleden begon ik een relatiebureau, 2 Match in Style. Het concept had ik ’s nachts bedacht en stond de volgende ochtend tot in de kleinste details op papier. Ik wist precies hoe ik het wilde aanpakken. Het concept was een exclusieve één op één aanpak met een personal matchmaker die de zoektocht van a tot z begeleidde.

Het concept was te vooruitstrevend! Niemand begreep het fenomeen personal matchmaker. Een personal trainer inschakelen om je fitter te voelen was tot daaraantoe, maar iemand inschakelen die voor jou op zoek gaat naar ware liefde was toch wel een beetje gek. Ik maakte het concept toegankelijker en 2 Match in Style begon te lopen.

In 2007 nam ik het vooraanstaande relatiebureau Just2Match over. Een bureau met een goede naam en reputatie. Een hele uitdaging! Ik was klaar om de volgende stap te zetten. De doelgroep bij Just2Match zijn hoger opgeleide en succesvolle singles. Een groep die bij mijn visie paste. Al snel introduceerde ik de één op één aanpak onder het exclusieve label Personal Matchmaker. Nu inmiddels 9 jaar geleden.

Er bleek een grote behoefte te zijn aan de persoonlijke en discrete aanpak. Met de komst van de datingsites en datingapps is de behoefte aan een professionele klank de laatste jaren alleen maar toegenomen. Mensen zijn het zat  hun kostbare tijd te besteden aan dates die toch weer op niets uitlopen of om onpersoonlijke selecties te maken via een dating app.  

 

Door goed te luisteren naar de feedback en behoefte van mijn klant ontwikkelde ik het product verder. Mijn aanpak werd nog meer op maat gemaakt. Alles wat nodig is om de zoektocht zo efficiënt en succesvol te laten verlopen zet ik in. Elk mens is tenslotte uniek en heeft een eigen benadering nodig. 

ZIJSTAP

In 2016 kwam er iemand op mijn pad die potentie zag in Personal Matchmaker. “Waarom hou je het zo klein?, het kindje mag volwassen worden", zei hij. Ik voelde mij vereerd en verlegen. Na wat wikken en wegen besloot ik met deze persoon in zee te gaan.  

 

Afgelopen december (2017) heb ik de samenwerking beëindigd. Ik voelde mij niet goed bij het snelle, grote en internationale karakter. Ik was niet meer loyaal aan mijn eigen visie en ideeën. Ik nam de beslissing afscheid te nemen van mijn “kindje”. 

 

WEER OP KOERS

Ik ben weer terug bij het idee zoals ik 9 jaar geleden de één op één aanpak bedoeld en geïntroduceerd heb. Nu onder het exclusieve label HIGH END MATCHMAKER. 

Achteromkijkend bedank ik de mooie en waardevolle inzichten die ik de afgelopen jaren heb gekregen. Ik weet nu als geen ander dat ik Matchmaker ben in hart en nieren. Het is een vak, een passie, Personal Matchmaker zijn leer je niet...dat ben je!

Anchor 1
bottom of page