top of page

Exclusive Membership

SCHERP & TRANSPARANT

We have the skills you need.

Scroll Down

Anchor 1

INVESTERING

Uw investering bij High End Matchmaker is scherp, transparant en overzichtelijk. U sluit een exclusief en persoonlijk Full Membership af met de duur van twaalf maanden. De totale kosten voor een Full Membership bedragen € 2975,- (excl. 21% BTW).

HEM Service die u mag verwachten

  • Deskundige en professionele 1 op 1 aanpak o.l.v. High End Matchmaker Patricia Kuiper Vermeer

  • Meerdere gekwalificeerde profielen in korte tijd

  • Tussentijdse evaluaties en terugkoppelingen

  • Gelegenheid om uw lidmaatschap met de duur van drie maanden op On Hold te zetten zonder dat de verplichtingen hiermee komen te vervallen

  • Twaalf maanden Full Membership

  • Exclusieve Database Search

NIEUW IN DE AANPAK BIJ HEM:

 

Exclusieve Database Search

Patricia toont uw profiel aan ruim 400 profielen van singles die passen bij uw wensen en zoekcriteria. Uw status en identiteit blijft voor de buitenwereld onzichtbaar. Patricia begeleidt het gehele bemiddelingstraject persoonlijk en uiterst discreet.

De database aan interessante singles is bij High End Matchmaker groot. De aanpak is proactief en efficiënt. High End Matchmaker heeft de juiste ingrediënten in huis om snel te schakelen en de ondernemende en actieve single man en single vrouw goed en professioneel van dienst te zijn. Door de proactieve, persoonlijke en exclusieve 1 op 1 aanpak scoort High End Matchmaker boven gemiddeld. 

DRIE OP DE VIER CLIËNTEN VINDT DE JUISTE PARTNER VIA HIGH END MATCHMAKER.

bottom of page