top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE 

PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Actieve, levenslustige, innemende, avontuurlijke zakenman. (73 jaar, 1.84 m 

Amsterdam - Zwitserland)

Aimabele man, attent en aantrekkelijk. Een bijna statige man met een jongensachtige uitstraling en een ‘sparkle’ in zijn ogen. Ratio en gezond verstand afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Een bijzondere combinatie wat hem mooi, aantrekkelijk en authentiek maakt. Geslaagd als ondernemer en als belegger vindt hij nu zijn eigen weg. Sociaal en maatschappelijk geslaagd. Zit vol energie, plannen en ideeën. Eigen gym, slank en in goede conditie! Avontuurlijk en grensverleggend. Gevoel voor humor. Lacht graag. 

 

Geen man die zijn leven tot in de puntjes plant. Toeren, erop uit gaan, reizen en maar zien wat zich voordoet. “Het leven is een verzameling van kruispunten en erop terugkijkend heb ik goede afslagen genomen, en ook een paar behoorlijke verkeerde.” 

 

Heeft rond de wereld gezeild. Is onderweg “verdwaald”, maar uiteindelijk na 8 jaar weer thuis gekomen. Mooie verhalen en geweldige anekdotes. Schreef een boek over dit bijzonder avontuur. 

 

Kernwoorden zijn: intelligentie, savoir vivre, stijl, hoffelijk, elegantie. Gevoelig, durft zijn kwetsbaarheid te tonen. Genieten van zijn onafhankelijkheid en toch samen met iemand willen zijn. Mensenmens, heeft veel te geven maar kan ook goed ontvangen. 

Wereldreiziger met gevarieerde interesses zoals skiën, zeilen, bergen, opera, klassieke muziek, maar ook het nauwkeurig volgen wat er in de wereld gebeurt. Spontaniteit en vooral genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. 

Neemt van nature de leiding en staat open voor nieuwe ideeën. Elkaar inspireren maar ook uitdagen. Vreugde en plezier hebben. Aanvullen en er voor elkaar zijn. Respect hebben voor elkaar en elkaar kunnen vertrouwen. Samen koken. Bovenal het leuk en fijn met elkaar hebben.

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

ONTWIKKELDE  LEVENSPARTNER Wereldwijs - initiatiefrijk - actief

Aantrekkelijke verschijning, sportief en elegant. Charmant en empathisch. Onafhankelijk en goedlachs. Zij is een jeugdige dame met een blije levensvisie. Heeft fantasie maar kan ook geordend en beschouwend denken. Bereisd. Allure en brede interesses. 

Zij is nieuwsgierig, leergierig, flexibel en intrinsiek geïnteresseerd in anderen. Avontuurlijk, onafhankelijke denker en reiziger. 

 

Levensvreugde, speels, opgewekt en enthousiast zijn definiërende kwaliteiten. Zij is initiatiefrijk en actief. Ze heeft een leuk sociaal netwerk. Is qua tijd en middelen vrij om te gaan en staan waar zij wil. 

Daarnaast heeft zij een gelijkmatig, opgeruimd en positief karakter. Is romantisch, gepassioneerd en waardeert een warme reactie.

 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page