top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Ondernemer. Markant, Charmant & Interessant (49 jaar, provincie Brabant)

Stabiel en evenwichtig. Markante persoonlijkheid, sterk van karakter, hart van goud, slim en doortastend. Brede schouders, iemand waar je tegenaan kunt leunen. Een rots in de branding. Met een lengte van 1.86 en verzorgd uiterlijk aantrekkelijk om te zien. Mensen-Mens, oprecht geïnteresseerd in de ander, hoge gunfactor. Puur en zichzelf. Geen poeha, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg mentaliteit. Geen praatjesmaker, afspraak is afspraak, recht door zee, zeer gemeend en oprecht. Positief ingesteld, het glas is altijd halfvol

Een goede vriend en liefdevolle vader. Mooie normen en waarden als respect en vertrouwen. Beleefd en galant, zonder vooroordelen, mensen in hun waarde laten.

Warm en betrokken. Heeft het talent om negatieve gebeurtenissen om te zetten in het positieve. Groot relativeringsvermogen. Doorpakken en ondernemen. Veerkrachtig en geeft niet snel op. Luistert goed, kan mensen inschatten, durft verder te kijken en verdiept zich in mensen. Geeft raad en advies. Staat voor de ander klaar. Iemand die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen. Blijft loyaal totdat je het verpest! Geen allemansvriend. Leergierig ,nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe uitdagingen, kansen en innerlijke (vooral) persoonlijke groei.

 

Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert hem, daagt hem uit en brengt hem verder. Houdt van wandelen, de natuur in, mountainbiken. Theater en is breed cultureel geïnteresseerd. Heeft een bourgondische leefstijl. Koken en uitgebreid tafelen met een goed glas wijn en fijn gezelschap of uit eten in restaurant of gezellig eetcafé om de hoek. Het gaat om gezelligheid en kwaliteit. Gevoelig voor sfeer, houdt van romantiek, warmte en huiselijkheid. Samen zijn, intimiteit, verbondenheid en eenheid voelen. Levensgenieter. Hij heeft veel te geven en kan een warme reactie erg waarderen.

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Een spontane, hartelijke en charmante dame. Ondernemend en Actief.

Zij is blij, opgewekt, lief, vrolijk en betrokken. Charmant. Warm karakter. Innerlijke beschaving. Geeft haar uiterlijk de juiste aandacht. Heeft haar leven goed op de rit. Is financieel zelfstandig. Eensgezind warm en hecht zonder problemen. Gelijkmatig van karakter. Laat dingen zijn wat ze zijn. Geen al te hoge verwachtingen. Kan van een huis een gezellig thuis maken. Heeft zelfspot. Ondernemend en actief 

Een dame met een open blik, plezier en lach. Wil écht in contact zijn met de ander. Ontdekken en verder ontwikkelen. Intimiteit. Verbondenheid en geborgenheid voelen. Maakt tijd vrij om leuke dingen samen te doen. Is flexibel. Leeft en geniet!

Zij is onderzoekend, nieuwsgierig en ondernemend. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Zij blijft niet te lang hangen in het negatieve. Kijkt vooruit en leert van de ervaring. Kan gemakkelijk dankjewel of sorry zeggen. Geeft en ontvangt. Is toe aan samen, vult hem aan, neemt hem mee en daagt hem uit. Samen zijn en samen delen. Ontdekken en verder ontwikkelen. Durft de liefde een nieuwe kans te geven.

 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page