top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

SPORTIEVE, LEVENSLUSTIGE EN INNEMENDE ONDERNEMER

Aimabele man, intelligent, charmant en gentle. Een jeugdige veertiger die vaak ingeschat wordt als dertiger. Iemand die met kinderlijke verbazing de wereld beziet. Ratio en gezond verstand afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Een bijzondere combinatie wat hem mooi, aantrekkelijk en authentiek maakt. Geslaagd als ondernemer en investeerder kiest hij zijn eigen weg. 

Deze verzorgde man is een trouwe vriend en lieve vader. Hij heeft een slank postuur, stralende ogen en mooie lach. Authentiek en rationeel. Is attent, charmant en onderhoudend. Is (zeer) geslaagd maar staat desondanks met beide benen op de grond. Zit vol energie, plannen en ideeën. Kernwoorden zijn: intelligentie, savoir vivre, stijl, elegantie, wereldreiziger met gevarieerde interesses (watersport, paardensport, autosport), spontaniteit en genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren maar ook uitdagen. Lol en plezier hebben. Aanvullen en er voor elkaar zijn. Respect hebben voor elkaar en elkaar kunnen vertrouwen. Bovenal het leuk en fijn met elkaar hebben. Dat is wat waar deze man naar op zoek is in een relatie!

 Zoekt: Ontwikkelde en sportieve levenspartner

Intelligent, innerlijke beschaving en goed opgeleid. Meer meisje dan vrouw. Slank en fijntjes gebouwd, charmant en empathisch. Zij is nieuwsgierig, leergierig, flexibel en intrinsiek geïnteresseerd in anderen. Levensvreugde, speels, opgewekt en enthousiast zijn definiërende kwaliteiten. Daarnaast heeft zij een gelijkmatig, opgeruimd en positief karakter.  Is romantisch, gepassioneerd en waardeert een warme reactie.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page