top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Succesvolle selfmade ondernemer en zakenman (50 jr, Gelderland) 

Levensgenieter, buitenmens.

Een ondernemer in hart en nieren. Door hard werken en slim ondernemerschap veel bereikt. Een trouwe vriend en lieve vader. Hij is een verzorgde man, 1.81 m met een normaal postuur, stralende ogen en mooie lach. Authentiek en rationeel hoewel tegelijk een gevoelsmens. Is attent, charmant en onderhoudend. Is geslaagd maar staat desondanks met beide benen op de grond. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg mentaliteit. Buiten zijn, in de natuur, op zijn landgoed midden in de bossen, houthakken, mensen ontvangen, gastheer zijn en tegelijkertijd zijn andere bedrijf runnen. Houdt van het leven. Zit vol energie, plannen en ideeën. Reizen, ontdekken en avonturieren. Eenvoud en luxe, goed glas wijn, lekker eten, stedentrips en gezelligheid met vrienden. Heeft een passie voor het restaureren van antieke auto’s.

Zoekt: Een vrouwelijke vrouw met allure, vriendelijk en hartelijk.

Mensen-mens, lief en zorgzaam. Vol energie, plannen en ideeën. Vrolijk en opgewekt karakter, denkt in mogelijkheden en oplossingen. Houdt van de natuur, rust en ruimte. Staat met beide benen op de grond en is nuchter en kan goed relativeren. Houdt van luxe maar vindt eenvoud en kneuterigheid ook helemaal goed. Staat stabiel en evenwichtig in het leven. Is onderzoekend en nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontwikkelen of te ontdekken. Is lijfelijk ingesteld en kan een omhelzing en compliment goed ontvangen. 

 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page