top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Zakenman - Markant, Fit, Charmant & Interessant (59 jaar, provincie Noord Holland)

Een intelligente, charmante en sympathieke man. Gevoelsmens. Op en top Gentlemen. Met een lengte van 1.92 verzorgd uiterlijk en normaal postuur aantrekkelijk om te zien. Met zijn stabiele, markante en sterke persoonlijkheid een rots in de branding. Mensen-Mens, oprecht geïnteresseerd in de ander, hoge gunfactor, bruisende persoonlijkheid. 

Een man met mooie normen en waarden als respect en vertrouwen, geen dubbele agenda’s, beleefd en galant , mensen in hun waarde laten. Warm en betrokken. Door zijn gevoel van humor, dosis zelfspot en relativeringsvermogen heeft hij het talent om negatieve gebeurtenissen om te zetten in het positieve. 

Luistert goed, kan mensen inschatten, durft verder te kijken en verdiept zich in mensen. Geeft raad en advies. Staat voor de ander klaar. Een goede vriend en zorgzame vader. Iemand die je kunt vertrouwen en waar je altijd op kunt bouwen. Blijft loyaal totdat je het verpest! Geen allemansvriend. 

Leergierig ,nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe uitdagingen, kansen en innerlijke (vooral) persoonlijke groei. Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert hem, daagt hem uit en brengt hem verder. Veerkrachtig en niet snel van slag. 

Houdt van wandelen, de natuur in, skiën en watersport. Heeft een bourgondische leefstijl. Koken en uitgebreid tafelen met een goed glas wijn en fijn gezelschap of uit eten in sterren restaurants of een gezellig eetcafé om de hoek. Het gaat om kwaliteit. 

Er is ook tijd voor rust en stilte. Netflixen en relaxen in bed of op de bank. Gewoon even niets. Gevoelig voor sfeer, houdt van romantiek, warmte en huiselijkheid. Samen zijn, intimiteit, verbondenheid en eenheid voelen. Hij heeft veel te geven en kan een warme reactie erg waarderen.

IK BEN SPECIAAL VOOR HEM OP ZOEK NAAR:

Een stijlvolle vrouwelijke vrouw. Ondernemend en Actief. 

Zij is blij, opgewekt, lief, vrolijk en betrokken. Heeft aandacht voor haar uiterlijk. Allure en Charme. Innerlijke beschaving. Houdt van schoonheid. Heeft haar leven goed op de rit. Is financieel zelfstandig. Eensgezind warm en hecht zonder veel problemen. Gelijkmatig van karakter. Kan van een huis een gezellig thuis maken. Heeft zelfspot. Ondernemend en actief. Is meer ochtendmens dan avondmens.

   

Een dame met een open blik, plezier en lach. Wil écht in contact zijn met de ander. Ontdekken en verder ontwikkelen. Intimiteit. Verbondenheid en geborgenheid voelen. Reizen en verblijven in warme orden. Maakt tijd vrij om leuke dingen samen te doen. Is flexibel. Leeft en geniet!

Zij is onderzoekend, nieuwsgierig en ondernemend. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Zij blijft niet te lang hangen in het negatieve. Kijkt vooruit en leert van de ervaring. Kan gemakkelijk dankjewel of sorry zeggen. Geeft en ontvangt. 

Is toe aan samen, vult hem aan, neemt hem mee en daagt hem uit. Samen zijn en samen delen. Ontdekken en verder ontwikkelen. Durft de liefde een nieuwe kans te geven.

 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page