top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de man, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn klant zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

High-End profiel Man

Sympathieke, attente, goed uitziende en verzorgde man. (ondernemer, 51 jaar, regio noord-midden Limburg)

Een ondernemer in hart en nieren. Door hard werken en slim ondernemerschap veel bereikt. In de business is hij krachtig, gedreven, gepassioneerd, kritisch, resultaatgericht en veerkrachtig. Is geslaagd maar staat desondanks met beide benen op de grond. Mooie man en graag geziene gast.

 

Privé, een trouwe vriend en een lieve, zorgzame vader van jong volwassen kinderen. Heeft veel te geven, is warm, lief, daadkrachtig, ambitieus, aards en levenslustig. Een sterke en stabiele persoonlijkheid, een rots in de branding, heeft mooie normen en waarden als respect en vertrouwen. Beleefd zijn en mensen in hun waarde laten. Transparant en eerlijk. Een mensen-mens, familie man en betrouwbare liefdevolle partner. 

 

Is nieuwsgierig van aard. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Is niet bang om het onbekende te onderzoeken. Avontuurlijk ingesteld. Houdt van het leven. Zit vol energie, plannen en ideeën.  Hij vindt het leuk om de ander te verrassen. Kan ook genieten wanneer de ander hem verrast! 

 

Houdt van koken, een goed glas wijn, eten met vrienden, gezelligheid, goede gesprekken en plezier hebben. Bourgondiër. Gastheer zijn. Houdt van luxe en kwaliteit, maar kan ook genieten van rust, eenvoud en kneuterigheid. 

 

Houdt van skiën, stedentrips, reizen en af en toe bezoekt hij een van de betere dance feesten en geniet van de melodie van Trance muziek. Hij leeft en geniet!

Zoekt een elegante, ondernemende, spontane vrouw met allure. Slank postuur. Lief en hartelijk.

Mensenmens, lief, trouwe vriendin en zorgzame moeder van jong volwassen of puber kind(eren). Zij heeft aandacht voor haar uiterlijk en is een blij, optimistisch, gepassioneerd en opgewekt mens. Zij durft haar emotie te tonen, is oprecht en zichzelf. Komt uit een stabiel en warm gezin en staat open om de emotionele verbinding te maken.

 

Gelooft in echte Liefde! Is toe aan een vaste en serieuze relatie. Kan intens genieten en durft dit ook te laten zien. Is extrovert en open minded. Heeft energie, plannen en ideeën. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Staat met beide benen op de grond. Zij is nuchter en kan goed relativeren. Houdt van luxe maar kan ook genieten van de eenvoud en kneuterigheid. Is onderzoekend en nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontwikkelen en te ontdekken. 

Samen zijn, delen en verder groeien. Elkaar in beweging zetten, aanvullen en er voor elkaar willen zijn. Is lijfelijk ingesteld en kan een omhelzing en compliment goed ontvangen en waarderen. Zij heeft een goede band met vrienden en familie.

 

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens ontvang ik graag van u twee recente foto's. U kunt deze mailen naar patricia@highendmatchmaker.nl

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw informatie en gegevens die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft ten alle tijde anoniem voor derden, zo ook voor de cliënt/kandidaat onderling. Pas na uitdrukkelijke toestemming van cliënt/kandidaat worden gegevens anoniem (dus zonder achternaam, e mailadres, telefoonnummer en woonplaats) kenbaar gemaakt aan cliënt/kandidaat.

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uit schrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

VRAGENLIJST

Reageer op het profiel door de vragenlijst in te vullen

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page