top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Charmante vrouw met humor, spontaniteit en vitale energie (58 jaar) provincie Utrecht.

 

Krachtig én vrouwelijk tegelijkertijd!

 

Aantrekkelijke vrouwelijke vrouw met een twinkel in haar ogen en stralende lach. Draagt mooie kleding waar zij zich lekker in voelt. Flirt met haar charme en straalt zelfverzekerdheid en plezier uit. Je ziet aan haar of ze boos, verdrietig, bang of blij is. What you see is what you get. Zegt wat ze denkt en voelt! Kan zo nu en dan scherp uit de hoek komen. Nooit denigrerend! Neemt de dingen niet al te betekenisvol. Maakt een grap en lacht om zichzelf. Humor helpt haar op een “speelse” en luchtige manier met situaties om te gaan. Gekkigheid of plagerijtje. Prikkelend, uitdagend en verleidelijk. Waardeert tegenspel.  
 

Praktisch slim, innemend, intuïtief, veerkrachtig en dapper! Spiritueel zonder de grond te verliezen. Succesvolle therapeut & coach. Een talent dat werd opgemerkt toen ze zelf aan de slag ging met ervaringen uit een minder leuke periode in haar leven. Achterom kijkend is zij dankbaar voor wat ze heeft meegemaakt. Het heeft haar gemaakt voor wie zij nu is. Durft te zijn en te doen! Zoekt de randjes en is niet bang om nieuwe risico’s te nemen. Een mooie vrouw met levenskracht, humor en sterke vrouwelijke energie.


Ruimte maken voor plezier, creativiteit en verandering. Levensgenieter met gevarieerde interesses. Haar vakanties zijn avontuurlijk. Heeft in grote lijnen een plan, maar houdt er ook van om dingen spontaan te laten gebeuren. Kanoën, kajakken en skiën. Lekker in de natuur zijn. Stoer en grensverleggend. Het past bij haar. Logeren bij een agriturismo. De cultuur, mooie wijnen, olijfolie uit de streek en aan een grote tafel eten geeft haar veel plezier. Traint 1x in de week o.l.v. een Personal Trainer en wandelt graag met de hond door de bossen. Film, concert en uit eten met vriendinnen. Trouw in vriendschappen.  


Een zorgzame en liefdevolle moeder voor haar vijf jongvolwassen kinderen. Bijna allemaal uitwonend. Komen met enige regelmaat thuis om gezellig bij elkaar en met elkaar te zijn. Ze heeft een sterke en hechte band met haar kinderen.
Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren maar ook uitdagen. Delen van gevoelens en gedachten. Wil een relatie die verrijkt is met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar. 

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR HEM
Ondernemende, levenslustige man met zelfvertrouwen (60-65 jaar)

Je staat sterk in je schoenen. Vertrouwd op je eigen gevoelens, waarden en intuïtie. Je bent nieuwsgierig, belangstellend en onderzoekend naar meer. Houdt van een grap en een grol, maar kan uiteraard ook serieus zijn. Humor is belangrijk. Geeft en deelt graag. Mens tot mens. Support en steunt! Je bent een tevreden en fijn mens met een opgeruimd karakter. 


Samen zijn. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Bij elkaar willen horen en een sterke band hebben. Jij wil ook een gevoel van verbondenheid hebben.

Herkent u zichzelf in bovenstaande omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page