top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Man

Charismatische, positieve en relaxte man. Succesvol ondernemer (54 jaar)

Amsterdam

Een ondernemer in hart en nieren. Door hard werken en slim ondernemerschap veel bereikt. In de business is hij krachtig, kritisch, gedreven, resultaatgericht. Kijkt vooruit en bouwt verder. Doener. Vallen en opstaan. Heeft overzicht en schakelt snel. Analytisch vermogen. Heeft energie, plannen en ideeën. Houdt het overzicht. Relaxt. Is niet snel van slag. Positief ingesteld. Er is altijd een oplossing. Werk en privé lopen in elkaar over. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Weinig structuur, geen onrust. Wellicht behoefte aan meer. Groot aanpassingsvermogen. Flexibel. Afwisseling en uitdaging. Nieuwsgierig van aard. Sprankelende persoonlijkheid.

Soms te snel denkend, ongeduldig. Feedback houdt hem scherp. Verdiept zich in zaken. Kansen en innerlijke (vooral) persoonlijke groei. Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert hem, daagt hem uit en brengt hem verder. Creatief en visionair denker. Af en toe in gedachten verzonken, denkt dan na, geen des interesse. Gevoelig voor sfeer en stemming. Mens tot mens, support en steunt. Gentleman. Geeft, verrast en deelt graag.

Droge ingetogen humor. Leuk om met elkaar te kunnen lachen over jezelf en elkaar. Normen en waarden. Respect en integriteit is er met de paplepel ingegoten. Elkaar vrijlaten maar wel om elkaar geven.

Brede belangstelling. Theater, uit eten, cultureel, concerten. Spontaan eropuit gaan. Interesse in kunst en archeologie. Fascinerend! Vakantie. Bij voorkeur naar de zon. Caribisch gebied, Midden Amerika, Azië en Zuid Europa. Reizen in luxe, maar af en toe ook back to basics. Geen planning, het komt altijd goed! Avonturier.  

Voor hem is een liefdesrelatie samen dingen beleven, intimiteit en ervaring delen. Elkaar helpen en ervoor elkaar zijn. Elkaar de ruimte geven voor groei. Vrijheid en nabijheid.

Zoekt: Een verzorgde, integere, ambitieuze vrouwelijke vrouw.

Intelligent, sociaal en eerlijk. Zegt wat ze denkt en voelt. Open houding, brengt dichterbij. Kwetsbaarheid tonen is kracht geen kwestie van falen. Optimistisch, overtuigd, voorkomend en vriendelijk. Positief, blijft niet hangen in het negatieve. Kan makkelijk sorry zeggen. Geen spijt. Leeft in het heden. Kijkt vooruit. Heeft plannen en ideeën. Kan dingen spontaan laten gebeuren. Avontuur, nieuwsgierig, leergierig en onderzoekend naar meer. Meer een doener dan denker. Open mind. Elkaar inspireren, uitdagen en meenemen.

Samen zijn, Intimiteit. Zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Gevoel van verbondenheid. Leeft samen, woont samen met de ruimte om autonoom te functioneren. Vrijheid en nabijheid.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page