top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Natuurlijke schoonheid met een prachtige uitstraling! Succesvol onderneemster. Vol energie, plannen en levensvreugde

(42 jaar) Amsterdam-Ibiza

Sprekende ogen. Prachtige en open uitstraling. Opgeruimd en opgewekt. Aantrekkelijk. Vol passie en enthousiasme vertelt ze over haar business. Mooie verhalen, tikkeltje ondeugend en rebels, grappig en met humor. Je hangt aan haar lippen. Wat een energie en levenslust. Mooie ambities. Blijmoedig. Inspirerende en mooie vrouw.

Gevoelig voor sfeer en stemming. Haar fraai ingerichte appartement straalt rust en vredigheid uit. Een fijne plek, ook voor vrienden en familie. Geeft, verrast en deelt graag. Mens tot mens, support en steunt. Warm en liefdevol. Sprankelende persoonlijkheid. Vriendin voor het leven!

Vroeger accountant, daarna een zijstap naar de mode. Na een talententest werden haar échte talenten ontdekt. Het roer ging om en zij volgde haar hart. Moedige keuze.

Staat aan het roer van een aantal mooie projecten in Kenia. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Veerkrachtig en niet snel van slag. Behoefte aan een leven lang leren en aandacht voor maatschappelijke uitdagingen. Een nieuwsgierige houding. Nieuwsgierig naar andere culturen, andere mensen, verleden, toekomst, jong en oud. Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert haar, daagt haar uit en brengt haar verder. Leeft gezond en bewust met compassie voor het milieu, planeet en dieren. Avonturier en Wereldburger!

Woont deels op Ibiza. De vrije levensstijl, rust, de stranden, baaien en de natuur spreken haar aan. Ze heeft een goede balans tussen gas geven en rust houden.

Houdt van mooie dingen en creativiteit. Leuk om naar theater te gaan, avondje uit, lekker dansen op de muziek van haar favorieten DJ of lekker meezingen in de kroeg. Lekker tafelen en vooral veel lachen. Comfort is fijn.

Voor haar is een liefdesrelatie samen dingen beleven. Elkaar uitdagen, motiveren en inspireren. Intimiteit en ervaring delen. Humor, pesterijtjes en zelfspot. Met elkaar lachen om jezelf en elkaar.  Elkaar helpen en ervoor elkaar zijn. Elkaars behoefte zien en de ruimte geven voor groei. Elkaar vrijlaten maar wel om elkaar geven. Het begrip en besef van verbinding staat centraal. Altijd!

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Sympathieke innemende en ondernemende levensgenieter

Succesvol leiderschap en nieuwsgierigheid. Een man die onbevangen kan stralen en zich niet te veel beperkt voelt door regels en conventies. Je bent in staat te reflecteren op jezelf. Geïnteresseerd in zelfontplooiing en groei. Puur, nuchter, sterk en zichzelf. Eigenheid en zuiverheid. Sociaal intelligent. Hart van goud, vrienden voor het leven.  

Innerlijke kracht en een winnaar. Hij is onderzoekend, nieuwsgierig en ondernemend. Bevlogenheid. Heeft zijn leven goed op de rit. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Blijft niet lang hangen in het negatieve. Kijkt vooruit en leert van de ervaring. Leeft en werkt met passie. Geen op status gericht bestaan, kan ook genieten van de kleine dingen.

Wereldse blik en maatschappelijk geëngageerd zijn. Bereisd. Open Mind, plezier en lach. Levensgenieter en avonturier. Milieubewust eten en leven.

Toe aan samen, vult haar aan, neemt haar mee en daagt haar uit. Wil relatie die verrijkt met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar. Durft de liefde een kans te geven.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page