top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Elegante vrouw met charisma en zachtheid. Verleidelijk en charmant (60 jaar) Amsterdam

Vrouw met charisma en zachtheid. Verleidelijk en charmant. Elegant. Mooie verschijning. Vrolijk en opgewekt. Aantrekkelijke stem. Spreekt met een lach op het gezicht, een teken van plezier. Inhoudelijk en to the point. Het gaat ergens over. Slim en onderhoudend. Hartstochtelijk en levendig. Veerkrachtig. Laat zich niet snel uit het lood slaan door tegenslagen. Leergierig. Houdt van uitdaging om nieuwe vaardigheden te leren. Altijd nieuwsgierig en onderzoekend naar meer. Laat zich graag verrassen. Speels, ondeugend en uitdagend. Plagerijtjes. Taalgevoelig en woordgrapjes. Humor.

Durft tegen de stroom in te gaan, weet dat ze niet perfect hoeft te zijn. Eigenwaarde en zelfrespect. Bevlogen en gepassioneerd.

Succesvol door een sterke visie, ambitie, overtuigingskracht, talent, inzet en normen die er toe doen. Samenspel. Ziet verbanden en mogelijkheden. Luistert en participeert. Sensitief. Respectvol. Weet dat het gaat om de kleine dingen die je deelt. Verbindend. Houdt van pionieren, is graag met nieuwe dingen bezig.

Woont in een mooie buurt in Amsterdam. Het bruisende, de reuring en de energie van de stad inspireert, daagt uit en brengt haar verder. Zij kan daarentegen ook genieten van haar vakantiehuisje midden in de bossen. Heerlijk relaxen en genieten van de rust, ruimte en de natuur.

Samen zijn met vrienden. Staat voor dierbaren altijd klaar en helpt waar nodig. Als ze ja zegt dan is het ook ja. Is trouw aan aangegane verplichtingen. Warm en lief. Mooi en fijn mens!

Zingen, tango dansen, hardlopen, dagje welness of een stedentrip. Gaat graag naar concerten, luistert naar swingende, funky, jazzy en ook klassieke muziek, maar gaat ook graag naar de bioscoop of een museum. Heeft een brede belangstelling. Is altijd in om dingen spontaan te laten gebeuren. Verras haar en ze gaat mee. Koken, mooi gedekte tafel, kaarsjes aan, goed glas wijn. Of chillen bij de openhaard. Gevoelig voor sfeer en romantiek. Besteed veel aandacht om een goede sfeer te creëren.

De beoogde relatie zal worden gedragen door wezenlijke interesses, ruimte voor een eigen leven en een verbindend liefdevol leven samen. Het leven verrijken met exclusieve aandacht voor elkaar.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Sportieve en charmante persoonlijkheid

Jong in energie en uitstraling

Galant, doortastend en energiek. Onderhoudend, vrijgevig en attent. Brede belangstelling en maatschappelijk betrokken. Geven en niet alleen nemen. Toegewijd en betrokken. Gepassioneerd en met veel overgave. Je bent er en staat open voor conversatie. Emotioneel volwassen. Zelfreflectie, zelfbewustzijn en een goed gevoel van eigenwaarde. Tevredenheid.

Man met lef. Zoekt de grenzen van het mogelijke. Staat met beide benen op de grond. Nuchter. Familieman. Brengt leven, rust en balans. Samenbindend. Positief. Toegankelijk en benaderbaar. Lacht, heeft plezier, doet gek en leeft voluit. Iemand die graag het avontuur opzoekt. Reiziger. Levenskunstenaar.

Samen zijn. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Gevoel van verbondenheid. Liefdevol naar elkaar toe groeien. Vrijheid en nabijheid

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page