top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Vrouwelijkheid, eigenheid en klasse

Jonge geest en speelsheid (60 jaar) Friesland

Vrouwelijkheid gaat bij haar gepaard met zachtheid, empathie, gevoeligheid, zorgzaam, mededogen en respect. Geeft haar uiterlijk de juiste aandacht. Goede normen. Weet hoe het hoort. Zorgt goed voor haarzelf en is een echte doorzetter. Staat open voor verschillen en oordeelt niet snel. Eigenheid en openheid van geest. Pure kracht. 

Verder ontwikkelen, nieuwsgierig en ontdekken. Komt makkelijk in contact met andere personen. Pakt problemen op en is gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan. Blijft niet lang in het negatieve hangen. Humor en relativeringsvermogen. Ze is duidelijk, open, direct en altijd eerlijk.

De wereld open tegemoet treden. In binnen-en buitenland gewoond en gewerkt. Wereldburger. Geniet van andere culturen, het geeft haar energie en brengt haar verder.

Thuis is haar ‘kasteel’. Warme sfeer, met aandacht ingericht. Knus en gezelligheid. Trouw in vriendschappen. Warme band met haar dochter. Geeft complimentjes, toont interesse en zegt lieve dingen. Koken. Uitgebreid tafelen en kletsen aan een grote tafel met goede vrienden. Kan intens genieten van kleine intieme momenten.

Onderneemt avontuurlijke reizen. Geen camping maar overnacht in luxe hotels of tussen de lokale bevolking. Want tussen de mensen leer en zie je het meest. Aarden. Een goede wandeling in het bos of elders. Het geeft haar rust en ontspant. Is weer begonnen met Piano spelen. Gaat graag naar een klassiek concert of theater.

Warm en liefdevol. Ze geeft graag de ander een fijn gevoel en waardering. Met elkaar in beweging zijn. Lachen en plezier maken. Maar ook een goed gesprek voeren. Vrij en open met elkaar communiceren. Elkaar onderling aanvullen en versterken. Kan haar liefde en genegenheid tonen. Lijfelijk ingesteld. Gelukkig van aard.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:

Innemende, oprechte man. Nieuwsgierig en levendig van aard (62-65 jaar)

Intelligent, nieuwsgierig, spontaan en levendig van aard. Opgewekt en positief ingesteld. Goede gesprekspartner. Leider. Juist denkend, verstandig. Normen en waarden. Weet hoe het hoort. Gentleman. Samenbindend. Open en eerlijk. Ondernemend. Actief en doen. Humor. Plezier hebben.

 

Eigen leven goed op orde. Lief hart, man van de wereld. Politiek geïnteresseerd. Iemand die kan delen en niet alleen aan zichzelf denkt. Oprecht geïnteresseerd in anderen.

 

Samen reizen. Nieuwe plekken ontdekken en andere culturen, wereldburger. Aanvullen, elkaar uitdagen en meenemen. Kan fysieke genegenheid tonen, warm en liefdevol gevoel.

Intimiteit, respect hebben voor elkaar, kwetsbaar durven opstellen, vertrouwen en geborgenheid. Moeite voor elkaar doen. Het vooral fijn en leuk met elkaar hebben.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page