top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Natuurlijke schoonheid.  Dame met allure, eigenheid en tederheid. Onderneemster (52 jaar, Noord-Holland)

Met haar aantrekkelijke look, mooie lach, sprankelende ogen en bevlogenheid trekt zij de aandacht. Een natuurlijke schoonheid. Intelligent en ondernemend. Mooi van karakter. Traditionele normen en waarden, gebruiken en ideeën. Tederheid en bescheidenheid. Hoge gunfactor. Warm en betrokken, gericht op mensen. Liefdevolle moeder voor haar dochter. Iemand die lekker makkelijk, luchtig en met een sprankel in haar ogen en glimlach op haar gezicht vertelt. Je hangt aan haar lippen. Inspireert. Zij luistert en observeert. Mooie verhalen, tikkeltje ondeugend en rebels, grappig en met humor.

Op latere leeftijd ging het roer om en heeft zij haar eigen business opgezet. Het ondernemerschap zit in haar bloed, meegekregen van haar vader. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Veerkrachtig en niet snel van slag. Heeft  haar leven goed op orde. Dankbaar voor alles wat zij tot nu toe heeft mee mogen maken en neer heeft mogen zetten.

Behoefte aan een leven lang leren en aandacht voor maatschappelijke uitdagingen. Een nieuwsgierige houding. Nieuwsgierig naar andere culturen, andere mensen, verleden, toekomst, jong en oud. Een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert haar, daagt haar uit en brengt haar verder. Verras haar en ze gaat mee. Avonturier, reiziger. Voor langere tijd in Azië gewoond. Dankbaar voor deze mooie ervaring.

Er is ook rust en stilte. Relaxen met een goed boek op de bank. Sauna. Gevoelig voor sfeer, houdt van romantiek, kaarsjes aan, een goed glas wijn of biertje drinken in een kroeg, muziek, eten in fijn gezelschap en plezier hebben. Knus, geborgen en huiselijkheid!

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Sympathieke innemende levensgenieter.

Succesvol leiderschap en nieuwsgierigheid. Sterke persoonlijkheid. Goede zelfkennis. Sociaal intelligent. Eigenheid, innerlijke kracht en een winnaar. Gepassioneerd en met veel overgave. Geeft niet snel op.

Hart van goud, vrienden voor het leven. Wereldse blik en maatschappelijk geëngageerd zijn. Bereisd. Open Mind, plezier en lach. Levensgenieter en avonturier. Schoonheid en kwaliteit van leven. Het kunnen omgaan met onzekerheden en inspelen op veranderingen, een met een creatieve en beter kwaliteit van oplossingen. Nieuwsgierig, geïnteresseerd en betrokken. Geen op status gericht bestaan, kan (ook) genieten van de kleine dingen.

Toe aan samen, vult haar aan, neemt haar mee en daagt haar uit. Wil relatie die verrijkt met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page