top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Flamboyante verschijning met aantrekkingskracht, intelligentie, doordringende blik en mooie glimlach (54 jaar) Midden Nederland

Puur en Echtheid!

Een goed uitziende, slanke en goedgeklede vrouw met flair. Vindt het leuk om de juiste aandacht te besteden aan haar uiterlijk. Durft haar vrouwelijkheid te laten zien. Mooi willen zijn maar het ook niet nodig hebben. Vrouwelijke energie dat stroomt. Grote dosis empathie en sympathie. Met goed verstand, scherpzinnig en pienter. Gepassioneerd. Goede balans in denken, voelen en doen. Zelfverzekerd. Zit lekker in haar vel.

Haar ogen verraden. Een doordringende blik. Een blik die dieper gaat. Oogcontact met een glimlach. Charmant en aantrekkelijk. Geeft warmte en liefde. Voelt de ander feilloos aan en kan goed voorzien in de emotionele behoefte. Goedheid en hartelijkheid. Belangstellend en betrokken. Een liefdevolle moeder en trouwe vriendin. Het geeft een hint over haar mooie innerlijk.

Succesvol in haar business door een sterke visie, ambitie, overtuigingskracht, talent, inzet en normen die er toe doen. Samenspel. Ziet verbanden en mogelijkheden. Sensitief. Eerlijk en gemeend. Met Lef en eigenheid. Weet dat het gaat om de kleine dingen die je deelt. Verbindend. Benaderd met waardevolle inzichten.     

Door levenservaring wijs(er) geworden. Met veel mensenkennis. Dankbaar voor alles wat ze meegemaakt heeft. Is niet snel uit het lood geslagen. Denkt in mogelijkheden en oplossingen. Altijd positief en vooruitkijkend. Een vrolijke optimist. Brede interesse, maatschappelijk betrokken en wereld wijs. Heeft gevoelige antennes voor sferen en stemmingen. Ze is niet zo van de grote groepen of festivals. Wel van klein, knus en intiem.

Gezellig ouwehoeren, lachen en plezier maken. Pesterijtjes en elkaar ‘uitdagen’. Beginnend golfer. Leuk om samen een rondje te lopen. Fitness, boksen. Actieve leefstijl. Muziek luisteren, concertje pakken of een boek lezen. Elkaar meenemen en nieuwsgierig zijn naar meer. Op reis gaan en zien wat er op je pad komt. Trekking door de bergen. Rauw en puur. Graag overnachten in een luxe hotel! Lekker optutten en gezellig lang tafelen. Fysieke intimiteit, aanraking en lichaamscontact. “Elkaar zonder woorden aanraken zegt soms meer dan een gesprek”. De sleutelwoorden zijn samenzijn en genieten!

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Een levendige, enthousiaste, wijze, ruimdenkende en positieve man (58-62 jaar)

Ondernemend. Verstandig, vlug en wijs. Blijmoedig en opgeruimd. Knap en pienter. Je hebt belangstelling voor anderen. Geeft liefde aan de mensen om je heen. Openstaand voor allerlei nieuwe ideeën en ervaringen. Je hebt een ruime blik en ruime opvattingen. Oordeelt niet, maar is nieuwsgierig en omarmt wat je niet kent. Nuchter en eerlijk. Ziet snel de zonnige kant van het leven. Kan genieten van haar vrouwelijkheid. Tradionele normen en waarden. Een echte heer!

Graag reizend en de mogelijkheid om dit met regelmaat samen te doen. Heeft wat van de wereld gezien. Vliegen met of zonder plan. Nieuwsgierig en onderzoekend naar meer. Is niet bang om zijn speelse kant de ruimte te geven. Gekkigheid, een plagerijtje en ouderwets lol maken. Elkaar inspireren en meenemen. Samen zijn. Intimiteit, zowel fysiek, sociaal als emotioneel. Bij elkaar willen horen en een sterke band hebben. Jij wilt ook een gevoel van verbondenheid hebben.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page