top of page

Welkom

OP ONZE EXCLUSIVE PROFIEL PAGINA

Lees hier onder het profiel van onze cliënt en reageer!

Via e-Matching bent u geattendeerd op

een profiel van een van mijn cliënten.  

Anchor 1

U bent geselecteerd op basis van leeftijd en regio en om privacy redenen is er bij mij verder niets over u bekend (ik heb dus géén inzicht in uw gegevens). Bent u enthousiast over de omschrijving van de vrouw, omdat u goede aanknopingspunten ziet, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos op het profiel reageren. U kunt reageren door de vragenlijst onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

 

De vragenlijst is vrij uitgebreid en geeft mij een goed beeld van u. Op basis van de informatie kan ik een goede inschatting maken of er voldoende aanknopingspunten tussen u en mijn cliënt zijn. Wanneer blijkt dat er voldoende overeenkomsten zijn dan benader ik u persoonlijk en spreken wij verder over uw wensen, verwachtingen en levensstijl. Op deze manier werken we samen naar een ontmoeting die een grote kans van slagen heeft. 

High-End profiel Vrouw

Vrouwelijke vrouw met flair en allure. Sprankeling en eigenheid.

(53 jaar)  Grens van Zuid - Noord Holland.

Met haar vriendelijke en sprankelende uitstraling , mooie lach, prachtige bos met blonde krullen en eigen stijl voor kleding trekt zij de aandacht. Hakken afgewisseld met stoere boots. Ze geeft haar uiterlijk de juiste aandacht.

Levendig. Open, vriendelijk en eerlijk. Eensgezind, warm en hecht zonder problemen. Niets moet, alles mag! Laat dingen zijn wat ze zijn. Geen te hoge verwachtingen. Weet wat ze wil. Bescheiden. Niet op de voorgrond. Staat met beide benen op de grond. Realistisch en nuchter. Gelukkig van aard. Positief en optimistisch.  Houdt van luxe, maar kan ook in alle eenvoud groots genieten.

Liefdevol naar anderen. De normen deugen. Meegekregen van haar ouders. Warm nest. Daardoor stabiel en gelijkmatig van karakter. Zorgzame moeder voor haar drie kinderen. Een sterke band met vrienden. Iemand door dik en dun steunen. Je bent er voor elkaar, ook wanneer het minder gaat. Dat siert haar.

Humor delen, koken, uitgebreid tafelen, boeiende gesprekken, schaterend lachen. Kwaliteit boven kwantiteit, Altijd!  Sfeervolle inrichting, mooie gedekte tafel, kaarsjes aan. Kleur en fleur. Kan van een huis een gezellig thuis maken.

Wandelen in de natuur, het geeft haar energie en rust. Reizen. Bali, Curaçao of andere tropische oorden. Levensgenieter. Stedentrips. Spontaan eropuit gaan. Flexibel, met een brede interesse.

Toe aan samen. Wil relatie die verrijkt met ruimte voor zichzelf en tijd voor elkaar.

Accessories

IK BEN SPECIAAL VOOR HAAR OP ZOEK NAAR:
Innemende, ondernemende en vriendelijke man (54 - 59 jaar)

Gedrevenheid en enthousiasme. Levensgenieter. Gelukkig van aard. Is zichzelf, nuchter, open,  realistisch en niet te veel poeha. Met beide benen op de grond. Humor, plezier met opgeruimd en gelijkmatig karakter. Denkt in halfvol. Goede band met vrienden en familie.

Is toe aan samen, voelt haar aan. Ontdekken en verder ontwikkelen. Durft de liefde een nieuwe kans te geven.

Herkent u zichzelf in bovenstaand omschrijving en heeft u interesse? Reageer door onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. 

HEM PRIVACY NOTICE:

Uw persoonsgegevens zoals telefoonnummer, email adres, achternaam die HEM verkrijgt via de vragenlijst blijft te allen tijde anoniem voor cliënt.

 

Wanneer blijkt dat er geen of te weinig aanknopingspunten gevonden worden tussen u en cliënt zal ik u hierover persoonlijk berichten. Ik zal u uitdrukkelijk toestemming vragen om de gegevens in de besloten HEM-database voor een bepaalde periode te behouden of u kunt uzelf uitschrijven. Kiest u voor de laatste optie dan worden uw gegevens verwijderd c.q. vernietigd. 

 

De gehele procedure voor u (als kandidaat) is kosteloos en vrijblijvend. Mocht u vooraf vragen hebben stel deze dan gerust. U kunt een mail sturen naar patricia@highendmatchmaker.nl

reageer nu
bottom of page